Territori licita les obres per a completar el desmantellament de les antigues àrees de peatge de la C-32 nord i de la C-33

Imagen del artículo Territori licita les obres per a completar el desmantellament de les antigues àrees de peatge de la C-32 nord i de la C-33


  1. Els treballs compten amb una inversió prevista de prop de 5,2 MEUR i donen continuïtat al desmuntatge de les marquesines dels carrils centrals ja executades amb l'alliberament dels peatges
  2. Les tasques començaran a principis de 2024 i tindran una durada de cinc mesos

El Departament de Territori ha licitat les obres per a completar el desmantellament de les antigues àrees de peatge de la C-32 nord (al Maresme) i de la C-33 (al Vallès Oriental) per un import de prop de 5,2 MEUR. Les tasques donaran continuïtat a l'actuació que ja s'hi van executar en els carrils centrals arran de la finalització de les concessions d'aquestes autopistes. Els treballs començaran a principis de 2024 i tindran una durada de cinc mesos.

Les obres projectades consisteixen principalment en el desmantellament de les marquesines i altres elements de les àrees de peatge que resten a la C-32 nord i C-33, tant al tronc com als laterals, i la restitució de la vialitat necessària, en ambdós sentits de la circulació. En concret, les àrees de peatge incloses són:

  1. Lateral del peatge d'Alella
  2. Lateral del peatge de Premià
  3. Troncal del peatge de Vilassar
  4. Lateral de l'àrea de peatge Sant Andreu de Llavaneres
  5. Lateral de l'àrea de peatge de Sant Vicenç de Montalt
  6. Troncal de l'àrea d'Arenys de Mar
  7. Lateral del peatge d'Arenys
  8. Troncal de l'àrea de peatge de Santa Susana
  9. Troncal de l'àrea de peatge de Mollet

Les obres inclouran l'enderroc de totes les illetes que conformen els passos o vies de peatge, així com les barreres de seguretat, cabines de peatge i els equipaments i instal·lacions existents. Així mateix, s'adequaran i pavimentaran les noves calçades que s'han projectat, s'adaptaran els elements de drenatge i s'hi col·locarà la senyalització, abalisament i barreres de seguretat.

L'adequació paisatgística de les zones alliberades i la implementació de nous usos en les antigues platges de peatge troncals seran objecte de projectes que es troben en fase d'estudi.

Arran de la finalització dels peatges de la C-32 nord i C-33, el Departament de Territori va executar entre l'estiu i la tardor de 2021el desmantellament de les marquesines i altres elements en els carrils centrals de les àrees de Vilassar de Dalt, Arenys i Santa Susanna, de la C-32 i de la C-33 a Mollet del Vallès. Els treballs van comptar amb un pressupost de 5 MEUR.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12103 {"title":"Territori licita les obres per a completar el desmantellament de les antigues àrees de peatge de la C-32 nord i de la C-33","published_date":"2023-07-26","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/6b22bc7a-d316-4564-8a13-bbb6bcb49a2b.webp","id":"12103"} catalunya Ester Capella i Farré,Territori https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-07-26/12103-territori-licita-obres-completar-desmantellament-antigues-arees-peatge-c-32-nord-c-33 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.