L'Agència Tributària de Catalunya implementa una nova versió del formulari del model 600 per millorar l'experiència dels usuaris

25/07/2023

L'Agència tributària de Catalunya (ATC) ha publicat una nova versió del formulari de l'impost sobre transmissions patrimonials i actes jurídics documentats (model 600) que incorpora un seguit de millores rellevants amb un impacte directe en l'experiència dels usuaris. Són les següents:

  • Al principi del formulari i en la capçalera de cada pàgina, s'hi ha afegit una informació global per introduir i facilitar la comprensió de les dades que es demanen.
  • S'han redistribuït els camps en les pantalles del formulari amb la finalitat de facilitar la comprensió dels diferents blocs d'informació que cal introduir-hi.
  • S'han afegit punts informatius en la majoria de camps sobre la informació requerida i s'ofereixen exemples de les operacions més habituals en els casos en què el subjecte passiu és una persona física.

En aquesta nova versió s'han mantingut les funcionalitats d'exportació i importació de la informació a fitxers .dec i la presentació a través de la Carpeta de tramitació.

La implantació de la nova versió del formulari del model 600 respon a l'objectiu clau de l'Agència d'impulsar una comunicació mes clara i propera i d'implementar serveis que incrementin la qualitat de la interacció dels usuaris en el procés de tramitació i els facilitin, alhora, el compliment de les obligacions tributàries i l'exercici dels drets.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12108 {"title":"L'Agència Tributària de Catalunya implementa una nova versió del formulari del model 600 per millorar l'experiència dels usuaris","published_date":"2023-07-25","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"12108"} catalunya Agència Tributària de Catalunya (ATC) https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-07-25/12108-agencia-tributaria-catalunya-implementa-nova-versio-formulari-model-600-millorar-experiencia-usuaris https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.