Regulats els usos educatius i assistencials al castell de Can Taió de Santa Perpètua de Mogoda

Imagen del artículo Regulats els usos educatius i assistencials al castell de Can Taió de Santa Perpètua de Mogoda

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

El planejament general del municipi el qualificava com a equipament, però sense assignar-li cap ús concret

La Comissió territorial d'urbanisme de l'Arc Metropolità de Barcelona, presidida pel director general d'Ordenació del Territori, Urbanisme i Arquitectura, Agustí Serra, ha aprovat definitivament un Pla especial que assigna usos educatius, sanitaris i assistencials al castell de Can Taió, de Santa Perpètua de Mogoda, amb possibilitat de complementar-los amb usos esportius i de lleure. D'aquesta manera, es regula la situació del Castell, que avui dia s'utilitza com a centre de formació i d'acollida.

L'àmbit d'actuació abasta la finca propietat del Departament de Drets Socials, al nord de la línia del ferrocarril de Martorell a Granollers i a llevant de la riera de Polinyà i del nucli de Santa Perpètua de Mogoda. El castell de Can Taió, amb protecció patrimonial, fou construit per Miquel Gomis i Güell a principis del segle XX. És, per tant, una construcció moderna, que reprodueix fragments d'altres famosos monuments catalans.

Segons el planejament de Santa Perpètua de Mogoda, la finca és sòl no urbanitzable, la major part ja estava qualificada com a equipament, i estableix la necessitat de tramitar una pla especial per a assignar-li uns usos concrets. El castell ja és la seu de diversos programes de formació professional i d'un centre d'acollida. Per això, el Departament de Drets Socials i l'Ajuntament impulsen el Pla especial aprovat avui que reconeix i regula específicament els usos educatius i sanitaris - assistencials i, com a usos compatibles, els esportius i de lleure.



Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12155 {"title":"Regulats els usos educatius i assistencials al castell de Can Taió de Santa Perpètua de Mogoda","published_date":"2023-07-24","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/a74c0d4a-c2da-4ae1-b187-337b2a4b92db.webp","id":"12155"} catalunya Delegació a Barcelona,Ester Capella i Farré,Territori https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-07-24/12155-regulats-usos-educatius-assistencials-castell-can-taio-santa-perpetua-mogoda https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.