President Aragonès: " Faig una crida a omplir les urnes, perquè sigui un gran dia d'exercici de les nostres conviccions democràtiques"

El cap de l'Executiu, que ha exercit el seu dret a vot a l'Institut Joan Coromines de Pineda de Mar, avisa que "avui ens hi juguem molt" i "cal respondre omplint les urnes"

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha fet "una crida al conjunt del país a omplir les urnes" en aquestes eleccions generals, perquè "avui ens hi juguem molt, molts elements del nostre present i del nostre futur".

Després d'exercir el seu dret a vot a l'Institut Joan Coromines de Pineda de Mar i en declaracions als mitjans, el cap de l'Executiu ha subratllat que cal que la ciutadania de Catalunya vagi a votar "amb convenciment" per tal que "sigui un gran dia d'exercici de les nostres conviccions democràtiques" i ha reiterat que "el país ha de respondre omplint les urnes".

Imagen del artículo President Aragonès:  Faig una crida a omplir les urnes, perquè sigui un gran dia d'exercici de les nostres conviccions democràtiques

El president també ha tingut paraules de reconeixement per a "totes les persones que estan fent possible que avui aquesta jornada electoral estigui funcionant amb tota la normalitat", des dels membres de les meses, als apoderats i interventors i a tots els treballadors de l'administració pública i de tots els serveis públics de l'àmbit d'emergències i seguretat, i ha agraït també als treballadors de correus "la feina afegida que han tingut en aquestes eleccions".

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12164 {"title":"President Aragonès: \" Faig una crida a omplir les urnes, perquè sigui un gran dia d'exercici de les nostres conviccions democràtiques\"","published_date":"2023-07-23","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/98f8956d-3e51-4f58-8c0d-9eb35269ed89.webp","id":"12164"} catalunya Pere Aragonès,President https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-07-23/12164-president-aragones-faig-crida-omplir-urnes-perque-sigui-gran-dia-exercici-conviccions-democratiques https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.