Els Mossos d'Esquadra detenen a Barcelona set lladres per dos robatoris amb violència de rellotges d'alta gamma i recuperen les peces sostretes

Imagen del artículo Els Mossos d'Esquadra detenen a Barcelona set lladres per dos robatoris amb violència de rellotges d'alta gamma i recuperen les peces sostretes

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Els autors en ser detectats pels agents van intentar fugir del lloc però van ser interceptats pels agents que havien iniciat un seguiment davant l'actitud sospitosa que mostraven que feia sospitar que pretenien cometre un fet delictiuEls agents de paisà del cos de Mossos d'Esquadra del districte de l'Eixample i Ciutat Velladetenen 7 homes per dos robatoris amb violència i/o intimidació de rellotges de luxe valorats en 10.000 i 5.000 euros i lesions lleus. La ràpida intervenció dels agents va permetre la recuperació dels dos rellotges. Els detinguts tenen antecedents per fets similars

Agents del cos de Mossos d'Esquadra del Grup Regional de Delinqüència Urbana de Barcelona van detectar cap a les 22:00 hores del dia 20 de juliol al districte de l'Eixample de Barcelona un grup de tres homes que anaven caminant junts i que de tant en tant es separaven, parlaven entre ells i senyalaven aquelles persones que hi havia pel carrer i que detectaven que portaven rellotges d'alta gamma.

Els agents coneixedors de que per la zona es registren robatoris de rellotges d'alta gamma, i veient l'actitud d'aquests tres homes, els van començar a seguir de forma discreta i van poder observar que en un moment determinat els tres individus es van fer un senyal mentre miraven una parella d'avançada edat.

Un dels autors es va acostar a la parella i es va posar a parlar amb l'home, i a encaixar-li la mà amb la seva mà esquerra mentre que amb la mà dreta li agafava el rellotge i començava a fer estrebades per arrencar-li del canell. En un moment determinat el va arribar a empènyer per desestabilitzar-lo mentre els altres dos autors es mantenien a uns metres en actitud de vigilància i per ajudar-lo en cas que fos necessari.

Davant d'aquests fets els agents van decidir intervenir, moment en el qual els autors davant la presència policial van desistir del seu intent de robar el rellotge i van fugir del lloc en direccions oposades. No obstant van ser interceptats poc després i detinguts per un delicte de robatori amb violència. El rellotge que pretenien sostreure té un valor de 10.000 € .

Paral·lelament a aquests fets agents de paisà del cos de Mossos d'Esquadra del districte de Ciutat Vella, mentre feien servei a peu pel barri Gòtic de Barcelona pels volts de la mitjanit, van detectar un grup de 5 homes que tenien una actitud de vigilància.

Dos d'aquests homes es trobaven a la sortida d'un hotel com esperantla sortida d'algun client i un altre estava per la zona fent tasques d'espera i vigilància. Els agents, en veure que aquests tres individus es desplaçaven van decidir seguir-los de forma discreta i van observar dos homes uns metres més amunt que parlaven per telèfon i amb auriculars.

Els agents van continuar seguint els dos grups ja que creien que treballaven de forma coordinada i interconnectada mitjançant auriculars sense fil per intentar no ser detectats.

En un moment donat, tres d'aquests homes es van abraonar sobre una parella de turistes i mentre un immobilitzava la víctima per l'esquena, l'altre home intentava estrebar el rellotge del seu canell. En aquell moment es va produir un forcejament entre els autors i la parella fins que van aconseguir sostreure el rellotge.

Els agents van interceptar i detenir dos dels autors de l'estrebada i recuperar el rellotge sostret. Donada la proximitat del lloc dels fets amb la Jefatura Superior de Policia Nacional, dos agents d'aquest Cos, que feien tasques de seguretat a l'exterior de l'edifici, van interceptar els altres dos homes que havien participat en l'estrebada del rellotge. El rellotge que pretenien sostreure té un valor de 5.000 € .


Oficina de Comunicació

Barcelona, 22 de de juliol de 2023

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12166 {"title":"Els Mossos d'Esquadra detenen a Barcelona set lladres per dos robatoris amb violència de rellotges d'alta gamma i recuperen les peces sostretes","published_date":"2023-07-22","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/6557a5c3-65b1-41df-9ed0-d1c8c3e9510a.webp","id":"12166"} catalunya Mossos d'Esquadra,Pere Ferrer https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-07-22/12166-mossos-esquadra-detenen-barcelona-set-lladres-dos-robatoris-violencia-rellotges-alta-gamma-recuperen-peces-sostretes https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.