Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort violenta d'un home ahir a Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)

Imagen del artículo Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort violenta d'un home ahir a Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Agents dels Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal de la Regió Metropolitana Sud investiguen la mort violenta d'un home de 37 anys que va tenir lloc ahir a la localitat de Vilafranca del Penedès (Alt Penedès).

Ahir a la tarda, al voltant de les 17 hores els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís per adreçar-se a un domicili de la localitat on hi hauria una persona morta. Al lloc dels fets s'hi van desplaçar diverses dotacions policials, així com la comitiva judicial, que va confirmar la mort i va traslladar el cos a l'Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses per tal de realitzar l'autòpsia.

El resultat de l'autòpsia ha determinat que el cos presentava signes compatibles amb una possible mort violenta, motiu pel qual la Divisió d'Investigació Criminal de la Regió Metropolitana Sud s'ha fet càrrec de la investigació.


Oficina de Comunicació

Barcelona, 21 de juliol de 2023

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12175 {"title":"Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort violenta d'un home ahir a Vilafranca del Penedès (Alt Penedès)","published_date":"2023-07-21","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/a8aa9889-8df7-4995-aec5-24bd0ffd84a5.webp","id":"12175"} catalunya Mossos d'Esquadra,Pere Ferrer https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-07-21/12175-mossos-esquadra-investiguen-mort-violenta-home-vilafranca-penedes-alt-penedes https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.