La multinacional AkzoNobel crearà 80 nous llocs de treball a la planta de la Zona Franca amb l'ampliació de la producció i els laboratoris

Imagen del artículo La multinacional AkzoNobel crearà 80 nous llocs de treball a la planta de la Zona Franca amb l'ampliació de la producció i els laboratoris

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

  1. La companyia dels Països Baixos anuncia una inversió de 14MEUR per relocalitzar a la planta de la capital catalana la producció de pintures per als sectors de l'automoció
  2. Per aquest projecte d'inversió, l'empresa compta amb el suport del Govern a través de l'agència ACCIÓ i de la Direcció General d'Indústria
  3. AkzoNobel converteix així la planta de Barcelona, que ja compta amb 566 empleats per diferents negocis, en el principal centre de fabricació europeu del grup en l'àmbit de la pintura per a l'automoció
  4. Torrent considera que la "relocalització és un exemple del tipus d'inversions que volem potenciar des del Govern, amb criteris de sostenibilitat i economia circular"

  5. La multinacional dels Països Baixos AkzoNobel crearà 80 nous llocs de treball a Catalunya amb l'ampliació de la producció de la seva planta ubicada a la Zona Franca. La companyia invertirà 14 milions d'euros per relocalitzar a la fàbrica catalana la producció de pintures i recobriments per als sectors de l'automoció, un projecte d'inversió que compta amb el suport del Govern via ACCIÓ -l'agència per a la competitivitat de l'empresa- i la Direcció General d'Indústria.

    Segons el conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, "inversions com la d'AkzoNobel posen de manifest per què Catalunya és un dels territoris referents a Europa en l'àmbit de la química i l'automoció". "El projecte de relocalització de pintures per a automoció a la Zona Franca és un exemple del tipus d'inversions que volem potenciar des del Govern: projectes que reindustrialitzen Catalunya amb criteris de sostenibilitat i economia circular".

    El projecte de relocalització a la Zona Franca permetrà a la companyia augmentar l'activitat productiva i l'activitat d'R+D vinculada a les pintures i recobriments per al sector de l'automoció. De fet, la planta de Barcelona -que compta actualment amb uns 566 treballadors- es converteix així en la fàbrica més important del grup a Europa d'aquesta divisió.

    Segons el Manufacturing Director Europe West& Country Custodian Iberia d'AkzoNobel, Sergio Olivas, "la consolidació de les activitats de desenvolupament i fabricació per al mercat d'automoció europeu a la planta de Barcelona ens permet continuar creant sinergies per assegurar la competitivitat futura dels nostres centres, sobretot en un sector tan estratègic com és l'automoció a Catalunya". Olivas destaca que "aquesta aposta és una palanca important per continuar creant llocs de treball qualificats dins de les àrees d'operacions i desenvolupament de producte al sector químic" i que "la transferència de productes permet continuar ajudant a crear un ecosistema empresarial i local que fomenta la innovació i el desenvolupament".

    Aquesta nova inversió se suma a l'obertura a la Zona Franca, a finals del 2021, d'un nou hub per centralitzar la planificació i gestió de totes les plantes de producció i magatzems de la companyia arreu d'Europa, un projecte que va suposar la creació de 65 llocs de treball qualificats. El nou EMEA Planning Hub, format majoritàriament per enginyers, es dedica a la gestió i planificació de les 30 plantes de producció i 125 magatzems de la companyia a les regions d'Europa amb l'objectiu de potenciar la capacitat de les instal·lacions i optimitzar-ne el rendiment.

    Amb presència comercial a més de 150 països, AkzoNobel compta actualment amb 1.140 treballadors a Catalunya, 566 dels quals ubicats a les instal·lacions de la Zona Franca, la seu central de la companyia a l'Estat espanyol.



    Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

    1. Twitter @accio_cat | Twitter @empresacat
    2. Facebook @acciocat
    3. Linkedin ACCIÓ
    4. Youtube ACCIÓ
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12202 {"title":"La multinacional AkzoNobel crearà 80 nous llocs de treball a la planta de la Zona Franca amb l'ampliació de la producció i els laboratoris","published_date":"2023-07-20","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/3a6427ca-1c03-4481-9cbf-1331c38cd6ce.webp","id":"12202"} catalunya Empresa i Treball,Roger Torrent i Ramió https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-07-20/12202-multinacional-akzonobel-creara-80-nous-llocs-treball-planta-zona-franca-ampliacio-produccio-laboratoris https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.