Ofegament mortal a la platja de sant Gervasi de Vilanova i la Geltrú (Garraf)

Imagen del artículo Ofegament mortal a la platja de sant Gervasi de Vilanova i la Geltrú (Garraf)

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

  1. Protecció Civil demana extremar la prudència en el bany coincidint amb uns dies de temperatures molt elevades en què l'afluència a la platja és gran
  2. Es tracta de la catorzena víctima mortal a les platges catalanes des del 15 de juny

  3. Un home de 80 anys de nacionalitat espanyola ha mort ofegat aquest migdia mentre es banyava a la Platja de Sant Gervasi a Vilanova i la Geltrú (Garraf).

    El telèfon d'emergències 112 ha rebut a les 12.20 hores diverses trucades de banyistes que avisaven que hi havia un home surant a l'aigua. En el moment dels fets hi havia bandera verda i servei de socorrisme.

    Els socorristes han fet maniobres de reanimació fins a l'arribada del SEM. També han fet tasques de suport sanitari dues unitats dels Bombers de la Generalitat que s'hi han desplaçat. Tots els intents per reanimar l'home han resultat infructuosos i ha resultat mort.

    El Sistema d'Emergències Mèdiques SEM ha mobilitzat fins al lloc tres unitats terrestres i una de comandament.

    Els Mossos d'Esquadra, que s'han fet càrrec de les diligències, i la Policia Local de Vilanova i la Geltrú, també s'han desplaçat a la zona.

    La d'avui és la catorzena víctima mortal en el període de campanya estival (15 de juny a 15 de setembre). En les mateixes dates de l'any passat, hi havia hagut 9 ofegaments mortals a les platges catalanes (per 14 enguany).

    Protecció Civil de la Generalitat demana extremar les precaucions a les platges, piscines i aigües interiors coincidint amb uns dies de temperatures molt altes.

    Si observeu que algú es troba malament o té dificultats dins l'aigua cal avisar urgentment el servei de socorrisme o al telèfon 112 per facilitar la seva actuació ràpida.

    En el bany, cal tenir presents sempre les nostres condicions i limitacions físiques i evitar un sobreesforç que ens dificulti la sortida de l'aigua i ens posi en risc.

    Es recomana anar sempre a platges vigilades. Podeu consultar les banderes que onegen a les platges catalanes a través del visor de platges de Protecció Civil a l'enllaç https://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/estatplatges/index.html



"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12188 {"title":"Ofegament mortal a la platja de sant Gervasi de Vilanova i la Geltrú (Garraf)","published_date":"2023-07-20","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/ae1b4d99-b497-4b50-8412-4088951d5192.webp","id":"12188"} catalunya Mercè Salvat,Protecció Civil https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-07-20/12188-ofegament-mortal-platja-sant-gervasi-vilanova-geltru-garraf https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.