El president Aragonès i el conseller Balcells visiten el PRBB i l'Hospital del Mar

El cap de l'Executiu i el titular es reuneixen amb les direccions dels dos centres

Imagen del artículo El president Aragonès i el conseller Balcells visiten el PRBB i l'Hospital del Mar

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat del conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, i la directora general de Societat del Coneixement, Transferència i Territori, Laia Arnal, han visitat el Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) i l'Hospital del Mar.

La visita ha començat al PRBB, on el cap de l'Executiu s'ha reunit amb la direcció del centre. Després, han visitat les instal·lacions del PRBB amb el seu director, Jordi Camí, i la rectora de la UPF, Eulàlia de Nadal. El president ha pogut conèixer la tasca de l'Institut de Biologia Evolutiva, de mans del seu director, Tomàs Marquès, i la recerca del European Molecular Biology Laboratory amb Montse Coll.

"Catalunya és un país amb un gran potencial en innovació i recerca", ha afirmat el cap de l'Executiu després de la trobada. Tal icom ha explicat, "al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona més de 1600 científics d'arreu fan créixer l'ecosistema d'R+D+I, impulsant a què Catalunya n'esdevingui un pol d'innovació mundial".

Imagen del artículo El president Aragonès i el conseller Balcells visiten el PRBB i l'Hospital del Mar

Després de la visita al PRBB, el president i el conseller de Salut han accedit a l'Hospital del Mar, on s'han reunit amb la seva direcció. A continuació, han visitat les noves instal·lacions del centre amb el president del Consorci Mar Parc de Salut Barcelona, Joan Puigdollers, i la gerent de l'Hospital del Mar, Olga Pané.

Segons el president de la Generalitat, la reforma d'aquest centre és un "projecte amb valor afegit" que "no només canviarà la fisonomia del centre sinó que suposarà una transformació del model d'atenció als pacients a través de noves tecnologies i intel·ligència artificial".

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12186 {"title":"El president Aragonès i el conseller Balcells visiten el PRBB i l'Hospital del Mar","published_date":"2023-07-20","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/2a6d52ed-5631-4373-878e-c578104fbf5b.webp","id":"12186"} catalunya Pere Aragonès,President https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-07-20/12186-president-aragones-conseller-balcells-visiten-prbb-hospital-mar https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.