L'avantprojecte de Llei de modificació de la legislació de comerç entra a informació pública

Imagen del artículo L'avantprojecte de Llei de modificació de la legislació de comerç entra a informació pública

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

El DOGC ha publicat l'edicte pel qual es dona participació a la ciutadania en el procés d'elaboració de l'avantprojecte de llei de la modificació de la Llei 18/2017, de l'1 d'agost, de comerç, serveis i fires, i del Decret llei 1/2009, del 22 de desembre, d'ordenació dels equipaments comercials.

Amb la finalitat de donar participació a la ciutadania en el procés d'elaboració de l'Avantprojecte de llei, se sotmet a informació pública durant el termini de 2 mesos, a comptar de l'endemà de la data de publicació d'aquest Edicte al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, d'acord amb el que disposa l'article 36.4 de la Llei 13/2008, del 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern (DOGC núm. 5256, de 12.11.2008).

L'Avantprojecte de llei es pot examinar a la seu de la Direcció General de Comerç (carrer de Puig i Xoriguer, núm. 11-13, 2a planta, 08004, Barcelona), o bé es pot consultar mitjançant l'enllaç següent: https://tauler.seu.cat/inici.do?idens=1.

Les al·legacions i observacions es poden adreçar a la seu de la Direcció General de Comerç, a qualsevol registre de l'Administració destinatària o als llocs que estableix la legislació bàsica, d'acord amb l'article 25.1 de la Llei 26/2010, del 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya (DOGC núm. 5686, de 5.8.2017); o bé es poden presentar telemàticament per mitjà de la petició genèrica, a la qual s'accedeix des de la pàgina següent: http://tramits.gencat.cat.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12073 {"title":"L'avantprojecte de Llei de modificació de la legislació de comerç entra a informació pública","published_date":"2023-07-20","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/recurs_botiga_420.jpg_1790467723.webp","id":"12073"} catalunya Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-07-20/12073-avantprojecte-llei-modificacio-legislacio-comerc-entra-informacio-publica https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.