Les obres de la via per a vianants i ciclistes entre Reus i Cambrils comporten afectacions al trànsit


  1. Els treballs requeriran el tancament el carril d'entrada a la TV-3141 des de la T-11 en direcció a Cambrils fins al setembre vinent


  1. L'actuació comportarà una inversió conjunta de 6 MEUR


Les obres que el Departament de Territori té en execució per a configurar una via per a vianants i ciclistes entre Reus i Cambrils paral·lela a la TV-3141 comporten afectacions al trànsit des d'avui, 18 de juliol, fins a principis de setembre. En concret, els treballs del primer tram entre la T-11 i la rotonda de Blancafort, a Reus, requeriran el tancament a la circulació del carril d'entrada a la TV-3141 des de la rotonda d'accés a la T-11 en direcció Cambrils.


En conseqüència, els vehicles procedents de Reus que es dirigeixin cap a Cambrils es desviaran per un itinerari alternatiu, que estarà senyalitzat, per les carreteres T-11, T-310, T-314 i TV-3142. Pel que fa al transport interurbà, cal assenyalar que se suprimiran mentre duri l'afectació les parades davant del Tennis Monterols i de la benzinera d'Aigüesverds.


El Departament de Territori està treballant en la configuració d'una via de més de 6,5 quilòmetres per a vianants i ciclistes des de la T-11 a Reus fins a Cambrils, paral·lela a la TV-3141. Actualment, estan en execució les obres de dos trams, des de la T-11, fins a Blancafort, i des d'aquí fins a Aigüesverds. Finalment, té en marxa el projecte per a completar l'itinerari des de la urbanització d'Aigüesverds de Reus fins a Cambrils, amb un tram de 4,4 quilòmetres.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12252 {"title":"Les obres de la via per a vianants i ciclistes entre Reus i Cambrils comporten afectacions al trànsit","published_date":"2023-07-18","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"12252"} catalunya Ester Capella i Farré,Territori https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-07-18/12252-obres-via-vianants-ciclistes-reus-cambrils-comporten-afectacions-transit https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.