L'Agència signa un acord de col·laboració amb l'Il·lustre Col·legi de Procuradors de Madrid per a l'actuació en nom de terceres persones

18/07/2023

L'Agència Tributària de Catalunya (ATC) ha signat un acord de col·laboració social, de data 18 de juliol de 2023, amb l'Il·lustre Col·legi de Procuradors de Madrid, per a la presentació i pagament d'autoliquidacions, declaracions i altres documents tributaris per mitjans telemàtics en nom de terceres persones.

L'Acord té per objectiu establir un marc general de col·laboració que articuli les relacions entre l'ATC i el Col·legi, i els seus col·legiats, en tant que professionals que, de manera habitual, presten serveis de gestió i assessorament en matèria tributària de competència de la Generalitat de Catalunya per compte dels contribuents, amb la finalitat última de facilitar als ciutadans, als quals representen, el compliment de les seves obligacions tributàries mitjançant la utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació.

L'Agència considera fonamental impulsar la relació amb els intermediaris tributaris, les associacions i els col·legis professionals, a través de la signatura d'acords, entre d'altres, amb l'objectiu de fomentar les bones pràctiques fiscals i facilitar el compliment de les obligacions tributàries als contribuents i garantir-los l'exercici dels seus drets. En aquest sentit, l'àmbit de la col·laboració social és un dels àmbits essencials per esdevenir una administració que presti serveis de qualitat, oberta a la ciutadania i compromesa amb la millora contínua.

Es pot consultar la llista completa d'acords que permeten als professionals que s'hi adhereixin fer la presentació i el pagament de declaracions i autoliquidacions per via telemàtica.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12111 {"title":"L'Agència signa un acord de col·laboració amb l'Il·lustre Col·legi de Procuradors de Madrid per a l'actuació en nom de terceres persones","published_date":"2023-07-18","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"12111"} catalunya Agència Tributària de Catalunya (ATC) https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-07-18/12111-agencia-signa-acord-col-laboracio-il-lustre-col-legi-procuradors-madrid-actuacio-nom-terceres-persones https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.