Nova convocatoria d'ajuts Nuclis d'R+D Green en economia circular en l'àmbit dels residus: t'ajudem a impulsar el teu projecte

L'Agència de Residus de Catalunya, en col·laboració amb ACCIÓ, ha convocat la línia d'ajuts Nuclis d'R+D Green en economia circular en l'àmbit dels residus.

El context actual obliga les empreses a no aturar-se. Desenvolupar tecnològicament nous productes o serveis, millorar l'aprofitament dels residus o plantejar accions per mitigar els efectes del canvi climàtic són indispensables per seguir fent empreses competitives.

 

No deixis escapar aquesta nova oportunitat i anima't a presentar el teu projecte d'R+D!

Els Nuclis d'R+D Green són ajuts a fons perdut de fins a 250.000 euros per desenvolupar projectes d'R+D destinats a solucionar i millorar els efectes del canvi climàtic, impulsar la gestió optimitzada de residus i/o realitzar nous projectes relacionats amb l'àmbit dels residus.

 

Nuclis d'R+D Green en economia circular, àmbit dels residus

Els Projectes d'R+D objecte d'aquesta línia han de tenir com a objectiu principal generar productes, processos o serveis que estiguin relacionats amb la prevenció, la reducció i la gestió correcte dels residus i que comportin nous processos o la millora tecnològica dels ja existents.

 

Nuclis d'R+D Green en canvi climàtic

Els projectes d'R+D objecte d'aquesta línia tenen com objectiu principal generar productes, processos o serveis que estiguin alineats amb la reducció d'emissions de gasos amb efecte hivernacle (com el desenvolupament de materials sostenibles, les energies renovables, la mobilitat sostenible) i l'adaptació als impactes del canvi climàtic i la reducció de la vulnerabilitat dels sistemes naturals i socioeconòmics (com l'eficiència en l'ús de l'aigua, el sòl, l'energia, la millora en la biodiversitat o la contribució a la resiliència del territori).

 

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12064 {"title":"Nova convocatoria d'ajuts Nuclis d'R+D Green en economia circular en l'àmbit dels residus: t'ajudem a impulsar el teu projecte","published_date":"2023-07-18","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"12064"} catalunya Agència de Residus de Catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-07-18/12064-nova-convocatoria-ajuts-nuclis-r-green-economia-circular-ambit-residus-ajudem-impulsar-teu-projecte https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.