El president Aragonès visita el casal d'estiu de la Fundació Privada Vozes

El cap de l'Executiu felicita la tasca "extraordinària" d'aquesta entitat dedicada a promoure la integració social a través de la música

Imagen del artículo El president Aragonès visita el casal d'estiu de la Fundació Privada Vozes

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, ha visitat aquesta tarda el casal d'estiu de la Fundació Privada Vozes, que se celebra a l'Escola Mestre Morera de Ciutat Meridiana de Barcelona. Vozes, que ha rebut la Creu de Sant Jordi aquest any, és un entitat dedicada al rescat pedagògic, ocupacional i ètic de la infància i la joventut mitjançant la instrucció i la pràctica col·lectiva de la música.

El cap de l'Executiu ha escoltat les audicions dels alumnes acompanyat del president d'aquesta entitat, Pablo González, i la directora de l'escola Mestre Morera, Elisenda Roda. El cap de l'Executiu ha felicitat la tasca "extraordinària" d'aquesta fundació que "dona oportunitats a centenar de nens i nenes de trobar en la música una vocació de futur i despertat el seu sentit artístic".

Imagen del artículo El president Aragonès visita el casal d'estiu de la Fundació Privada Vozes

Vozes treballa per a la integració i la cohesió de nens, nenes i adolescents en contextos desafavorits i en entorns en risc o situació d'exclusió social creant grans cors i orquestres simfòniques i formacions musicals diverses.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
12284 {"title":"El president Aragonès visita el casal d'estiu de la Fundació Privada Vozes","published_date":"2023-07-14","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/8e2b378c-cb06-484d-bc68-184efe5030ce.webp","id":"12284"} catalunya Pere Aragonès,President https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-07-14/12284-president-aragones-visita-casal-estiu-fundacio-privada-vozes https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.