Un home ha mort ofegat a la platja de l'Estartit (Baix Empordà)

Imagen del artículo Un home ha mort ofegat a la platja de l'Estartit (Baix Empordà)

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

  1. Protecció Civil demana extremar la prudència en el bany coincidint amb l'episodi de temperatures extremes que fan preveure aquests dies una gran afluència a platges i piscines
  2. Es tracta de la quarta víctima mortal aquest cap de setmanes a les platges catalanes

  3. Un home de 65 ha mort ofegat aquest matí mentre es banyava a la platja d'Estartit, a Torroella de Montgrí (Baix Empordà).

    L'avís al telèfon d'emergències 112 s'ha rebut a les 13.30 hores per part del servei de socorrisme de la platja, indicant que havien tret de l'aigua un home inconscient i que es trobava a la sorra. Un cop allà, els socorristes li han començat a fer les maniobres de reanimació fins a l'arribada del SEM.

    El Sistema d'Emergències Mèdiques SEM ha mobilitzat fins al lloc una ambulància i un helicòpter, que han seguit amb la reanimació cardiopulmonar sense èxit.

    Els Mossos d'Esquadra s'hi han desplaçat amb una patrulla, i la Guardia Civil també s'ha desplaçat a la zona i serà qui s'encarregarà de les diligències.

    En el moment de l'incident hi havia servei de socorrisme a la platja i onejava la bandera groga per estat de la mar.

    La d'avui és la quarta mort a les platges aquest cap de setmana, i la desena víctima mortal en el període de campanya estival (15 de juny a 15 de setembre).


    Protecció Civil de la Generalitat demana extremar les precaucions a les platges, piscines i aigües interiors aquests dies coincidint amb un episodi de temperatures molt altes.

    Si observeu que algú es troba malament o té dificultats dins l'aigua cal avisar urgentment el servei de socorrisme o al telèfon 112 per facilitar la seva actuació ràpida.

    En el bany, cal tenir presents sempre les nostres condicions i limitacions físiques i evitar un sobreesforç que ens dificulti la sortida de l'aigua i ens posi en risc.

    Es recomana anar sempre a platges vigilades. Podeu consultar les banderes que onegen a les platges catalanes a través del visor de platges de Protecció Civil a l'enllaç https://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/estatplatges/index.html

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11712 {"title":"Un home ha mort ofegat a la platja de l'Estartit (Baix Empordà)","published_date":"2023-07-09","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/4d66c9da-9f66-4566-94e7-194944c07da1.webp","id":"11712"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-07-09/11712-home-mort-ofegat-platja-estartit-baix-emporda https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.