Drets Socials convoca la 30a edició del Premi Voluntariat

Imagen del artículo Drets Socials convoca la 30a edició del Premi Voluntariat

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Enguany es premiaran projectes que potenciïn i mobilitzin el voluntariat per implementar projectes d'intervenció comunitària al territori.

El Departament de Drets Socials convoca el Premi Voluntariat 2023, dirigit a les entitats inscrites al Cens d'entitats del voluntariat de Catalunya i dotat amb 20.000 euros. Aquest certamen, que arriba a la 30a edició, premiarà enguany projectes que potenciïn i mobilitzin persones voluntàries per implementar projectes d'intervenció comunitària.

Les iniciatives que presentin candidatura s'han d'haver implementat, totalment o parcialment, durant els anys 2020, 2021 o 2022. Els projectes guanyadors es faran públics en l'acte que el Departament organitza a finals d'any, amb motiu del Dia Internacional del Voluntariat.

El certamen té una dotació de 20.000 euros, que es distribueix d'aquesta manera:

  1. 1r premi: 10.000 euros
  2. 2n premi: 6.000 euros
  3. 3r premi: 4.000 euros

El període de presentació de les sol·licituds estarà obert fins el 3 d'agost, a les 15 h., i s'ha de fer de manera telemàtica al web tramits.gencat.cat. Per a la tramitació, cal que el representant de l'entitat o la persona autoritzada disposi d'un certificat electrònic vàlid.

Els criteris de valoració s'han elaborat per fer-los adients a les característiques del Premi i per avaluar els projectes presentats. En aquest sentit, el Departament ha elaborat una guia perquè les entitats puguin consultar qüestions sobre la redacció dels projectes o resoldre dubtes referents a la tramitació de la sol·licitud.


30a edició del Premi

El Premi Voluntariat neix l'any 1993 i es convoca anualment des del Departament de Drets Socials, a través de la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària. El guardó és una mesura de reconeixement del voluntariat recollida en el Pla nacional de l'associacionisme i el voluntariat.

Aquests guardons tenen la finalitat de fer visible un reconeixement social i institucional de l'acció voluntària a Catalunya amb la voluntat de premiar projectes, programes o iniciatives excel·lents en relació amb alguna temàtica concreta relacionada amb el voluntariat. A més a més del reconeixement, el premi esdevé un referent per a la resta d'entitats perquè puguin ser impulsors, promotors o inspiradors de futures iniciatives o projectes.

Per a més informació, us podeu adreçar al web voluntariat.gencat.cat

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11709 {"title":"Drets Socials convoca la 30a edició del Premi Voluntariat","published_date":"2023-07-09","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/45ef0b85-f3b8-4cf2-b7e3-4fdc3f70d291.webp","id":"11709"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-07-09/11709-drets-socials-convoca-30a-edicio-premi-voluntariat https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.