La Generalitat impulsa l'intercanvi cultural entre joves de Finlàndia i de l'Alt Pirineu i Aran

Les Oficines Joves i l'Institut per al Desenvolupament de l'Alt Pirineu i Aran (IDAPA) faciliten l'estada i les activitats de 12 joves de Kerava (Finlàndia) i 12 de les comarques pirinenques a CatalunyaL'any vinent, els 12 joves pirinencs de 13 a 17 anys, dos per comarca, visitaran Finlàndia, en un projecte de mobilitat internacional per a persones d'entorns rurals

La Generalitat impulsa l'intercanvi cultural entre joves de 13 a 17 anys de les comarques pirinenques i de Finlàndia, en el marc d'un projecte de mobilitat internacional per al jovent de territoris rurals. Demà diumenge arribaran a Montferrer (Alt Urgell) els 12 nois i noies finlandesos, que s'hi estaran fins el 16 de juliol amb els seus companys catalans, i l'estiu de l'any vinent serà el torn dels 12 catalans i catalanes de viatjar a Kerava per gaudir d'activitats de lleure educatiu i de qualitat un cop acabat el període lectiu.

Imagen del artículo La Generalitat impulsa l'intercanvi cultural entre joves de Finlàndia i de l'Alt Pirineu i Aran

El projecte l'impulsen les Oficines Joves de les comarques pirinenques (Pallars Jussà, Pallars Sobirà, Vall d'Aran, Alta Ribagorça, Alt Urgell i Cerdanya) dins del marc dels Erasmus+ de la Unió Europea. L'estada també té el suport econòmic de l'Institut per al Desenvolupament de l'Alt Pirineu i Aran (IDAPA), dependent del Departament de Territori.

Durant d'intercanvi d'enguany, els i les joves finlandeses i catalanes visitaran el Parc Natural del Cadí Moixeró per conèixer la seva gran biodiversitat, així com el Parc del Segre, on practicaran ràfting, BTT, piragüisme, open-kayak o rocòdrom, entre altres. Finalment, a la Seu d'Urgell faran diverses visites per conèixer associacions, entitats, grups d'interès, i la història de la ciutat. El programa es completa amb activitats culturals i tallers de difusió i coneixement de l'Alt Pirineu i Aran i la cultura catalana.


Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11700 {"title":"La Generalitat impulsa l'intercanvi cultural entre joves de Finlàndia i de l'Alt Pirineu i Aran","published_date":"2023-07-08","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/f2973dea-49dd-4ba0-8bd2-00061ddf176c.webp","id":"11700"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-07-08/11700-generalitat-impulsa-intercanvi-cultural-joves-finlandia-alt-pirineu-aran https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.