Els treballs de l'L8 d'FGC comportaran noves afectacions a la mobilitat a l'entorn de l'Hospital Clínic a partir de demà dissabte

  1. Les tasques de desviament de serveis afectats previs a l'obra de connexió de les línies d'FGC del Vallès i Llobregat-Anoia a Barcelona requeriran el tall del carrer de Villarroel aquest cap de setmana

    1. Es reduiran carrils per a la circulació en els encreuaments Provença-Villarroel i Urgell-Còrsega fins al setembre

    Els treballs previs per a la connexió de les línies d'FGC del Vallès i Llobregat-Anoia comportaran afectacions a la mobilitat en diversos carrers a l'entorn de l'Hospital Clínic, a Barcelona, a partir de demà dissabte, 8 de juliol. En concret, tasques per al desviament de serveis requeriran ocupar nous espais en superfície als carrers de Villarroel, Provença, Urgell i Còrsega, fins al setembre que ve.


    Les noves afectacions consistiran en:

    1. Tancament al trànsit d'un tram del carrer de Villarroel: Dissabte, 8 i diumenge, 9 de juliol, es tancarà a la circulació el tram del carrer de Villarroel, entre els carrers de París i de Provença . Només es permetrà el pas als vehicles dels serveis d'emergències i als que accedeixin a aparcaments del veïnat. L'itinerari alternatiu, que estarà senyalitzat, transcorre pels carrers París, Muntaner i Provença.
    Imagen del artículo Els treballs de l'L8 d'FGC comportaran noves afectacions a la mobilitat a l'entorn de l'Hospital Clínic a partir de demà dissabte


    1. Ocupacions de carrils en diversos encreuaments fins al setembre: A partir de demà, 8 de juliol, es reduiran carrils per a la circulació al carrer de Provença, entre Villarroel i Casanova, de manera que quedarà lliure un carril per al trànsit. D'altra banda, a partir del 16 de juliol, al carrer d'Urgell a l'encreuament amb el de Còrsega, quedaran dos carrils lliures per al trànsit.

    Els treballs previs per a la connexió de les línies Llobregat-Anoia i Vallès de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) que té en marxa el Departament de Territori compten amb una inversió de 6,5 MEUR. Actualment, estan en marxa les tasques per al desviament dels serveis més rellevants afectats, en tres àmbits: la Gran Via de les Corts Catalanes entre el carrer de Llançà i el carrer de Vilamarí; la futura estació d'Hospital Clínic; i la nova estació de Gràcia.

    Els treballs previs per a la connexió de les línies Llobregat-Anoia i Vallès de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) que té en marxa el Departament de Territori compten amb una inversió de 6,5 MEUR. Actualment, estan en marxa les tasques per al desviament dels serveis més rellevants afectats, en tres àmbits: la Gran Via de les Corts Catalanes entre el carrer de Llançà i el carrer de Vilamarí; la futura estació d'Hospital Clínic; i la nova estació de Gràcia.


    Més connectivitat i cobertura


    El perllongament de la línia Llobregat-Anoia millorarà i ampliarà la cobertura en transport públic en una zona densament poblada de Barcelona que, a més, compta amb diversos equipaments de rellevància. També afavorirà la connectivitat del districte de Gràcia i incrementarà la intermodalitat, ja que les noves estacions facilitaran l'intercanvi amb l'L5, el tramvia -que ara finalitza a la Plaça Francesc Macià sense connexió ferroviària- i altres línies d'FGC.


    Amb una inversió total de més de 400 MEUR, la prolongació d'aquesta línia comportarà la construcció, mitjançant tuneladora, de 4 quilòmetres nous de túnel i de tres noves estacions, així com la remodelació de les estacions de Plaça Espanya i Gràcia. L'obra civil del túnel i de les estacions està adjudicada i s'iniciarà a finals d'aquest estiu i, en paral·lel, es redactaran els projectes i es programaran les obres d'instal·lacions i d'arquitectura de les estacions corresponents.




Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11685 {"title":"Els treballs de l'L8 d'FGC comportaran noves afectacions a la mobilitat a l'entorn de l'Hospital Clínic a partir de demà dissabte","published_date":"2023-07-07","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/b1f0fed2-feb5-4161-8bb6-fe40a726b956.webp","id":"11685"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-07-07/11685-treballs-l8-fgc-comportaran-noves-afectacions-mobilitat-entorn-hospital-clinic-partir-dema-dissabte https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.