L'ACCO participa en les reunions del Grup Intergovernamental d'Experts en Dret i Política de la Competència que tenen lloc del 5 al 7 de juliol a Ginebra

El president de l'Autoritat Catalana de la Competència (ACCO), Roger Loppacher, i el secretari general, Francesc Bernal, participen des d'avui i fins al proper divendres, 7 de juliol, a les reunions del Grup Intergovernamental d'Experts en Dret i Política de la Competència, organitzades per la Conferència de les Nacions Unides sobre Comerç i Desenvolupament (UNCTAD) a Ginebra.

Cada any, aquest grup intergovernamental d'experts es reuneix per debatre formes de millorar la cooperació mundial en la implementació de polítiques de competència i promoure la convergència d'aquestes polítiques mitjançant el diàleg.

El Conjunt de Principis de les Nacions Unides sobre Competència proporciona la base per a les consultes intergovernamentals.

Alguns dels temes que es tractaran en aquest 21è període de sessions del Grup Intergovernamental d'Experts en Dret i Política de la Competència són: informe del grup de treball sobre càrtels transfronterers; com la interacció entre la competència i les polítiques industrials pot afavorir el creixement econòmic i el desenvolupament; la relació entre dret i política de la competència i sostenibilitat, que comporta analitzar si en benefici de la sostenibilitat mediambiental s'ha de modular, en el seu cas, l'aplicació de la legislació de la competència per tal de reduir l'impacte del canvi climàtic o garantir la conservació de la biodiversitat.

En les sessions hi participen autoritats de 67 països.

Per a més informació sobre aquestes sessions podeu consultar aquest enllaç.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11664 {"title":"L'ACCO participa en les reunions del Grup Intergovernamental d'Experts en Dret i Política de la Competència que tenen lloc del 5 al 7 de juliol a Ginebra","published_date":"2023-07-06","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"11664"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-07-06/11664-acco-participa-reunions-grup-intergovernamental-experts-dret-politica-competencia-tenen-lloc-5-7-juliol-ginebra https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.