La consellera Serret trasllada el suport del Govern a Puigdemont, Comín i Ponsatí després de la sentència del TGUE sobre la seva immunitat

Imagen del artículo La consellera Serret trasllada el suport del Govern a Puigdemont, Comín i Ponsatí després de la sentència del TGUE sobre la seva immunitat

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

La titular d'Acció Exterior i Unió Europea manté "tota la confiança" que les instàncies internacionals donaran "resposta" davant "les sistemàtiques vulneracions de drets de l'Estat espanyol i la justícia espanyola"

La consellera d'Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret i Aleu, ha traslladat aquest dimecres des de Brussel·les el suport del Govern a Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí després que el Tribunal General de la Unió Europea (TGUE) hagi emès la sentència sobre la seva immunitat parlamentària.

Segons Serret, "la sentència que hem conegut avui no era la que volíem", però manté "tota la confiança en les estratègies de la defensa i, sobretot, en què serà en la justícia europea i en les instàncies internacionals on trobarem resposta davant les vulneracions de drets que sistemàticament trobem per part de l'Estat espanyol i de la justícia espanyola".

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11648 {"title":"La consellera Serret trasllada el suport del Govern a Puigdemont, Comín i Ponsatí després de la sentència del TGUE sobre la seva immunitat","published_date":"2023-07-05","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/23ba7b95-4532-47a1-913b-b234ea292ea9.webp","id":"11648"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-07-05/11648-consellera-serret-trasllada-suport-govern-puigdemont-comin-ponsati-despres-sentencia-tgue-immunitat https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.