Catalunya acollirà l'Assemblea General i la Conferència internacional del World Crafts Council - Europe el 2024

Imagen del artículo Catalunya acollirà l'Assemblea General i la Conferència internacional del World Crafts Council - Europe el 2024

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

  1. La candidatura de Catalunya per ser la seu d'aquesta cimera europea del sector de l'artesania ha sigut aprovada per unanimitat en l'assemblea del WCC-E que enguany s'està celebrant a Malta
  2. En aquest marc, el Consorci de Comerç Artesania i Moda (CCAM) de la Generalitat ha estat escollit també nou membre de la Junta directiva d'aquesta institució que promou l'artesania arreu d'Europa i el món
  3. Catalunya acollirà i organitzarà l'Assemblea General i la Conferència internacional del World Crafts Council - Europe ( WCC-E) el juny de 2024. El Consorci de Comerç, Artesania i Moda ( CCAM) del Departament d'Empresa i Treball, va presentar ahir la candidatura de Catalunya per ser la seu d'aquesta cimera europea del sector de l'artesania en l'assemblea del WCC-E que enguany s'està celebrant a Malta, i ha sigut aprovada per unanimitat.

    Actualment el WCC -E està integrada per 36 organitzacions de 23 països europeus diferents i és considerada una de les organitzacions més importants a nivell internacional pel fa a la promoció i suportde l'artesania.

    Aquesta designació de Catalunya com a seu per acollir els dos esdeveniments "posa en valor el Pla d'Internacionalització d'Artesania que el Govern està impulsant per potenciar el prestigi i el reconeixement internacional del sector, per fer arribar la qualitat de l'artesania catalana arreu del món", ha assenyalat la directora del CCAM, Agnès Russiñol i Amat, que ha apuntat que el 2024 "serem l'epicentre de l'artesania, representants d'arreu d'Europa, de la trentena d'entitats que formen part del World Crafts Council, es donaran cita a Catalunya per assistir a la que serà la 16a edició de l'Assemblea, per abordar el futur i els reptes del sector artesanal".

    En el marc de la trobada anual que s'està celebrant a Malta, el Consorci de Comerç Artesania i Moda (CCAM) de la Generalitat ha estat escollit també nou membre de la Junta directiva d'aquesta institució, "fet que significa estar dins de l'orgue de decisió i estratègia del WCC-Ei tenir capacitat per contribuir de forma directa en les actuacions que s'endeguin per enfortir el sector" ha ressaltat Russiñol.

    Catalunya, a través del CCAM, és membre del World Crafts Council Europe (WCC-E), des de l'any 2018, i ha col·laborat activament en diferents programes de promoció i difusió de l'artesania europea: com els projectes Crafts Code i Crafting Europe, o els Dies Europeus de l'artesania.

    En el marc del pla d'Internacionalització, l'àrea d'Artesania del CCAM organitza i col·labora en activitats de caire internacional, generant sinèrgies amb altres països i entitats internacionals, intercanviant coneixement i promovent relacions internacionals per crear oportunitats per l'artesania. Actualment també és membre de la Michelangelo Foundation. Ha portat l'exposició Neomàteria a Corea del Sud i ha impulsat la Mostra Internacional d'Audiovisuals d'Artesania, que enguany arribarà a la seva cinquena edició. La primera edició de Biennal d'Artesania Contemporània Catalana dedicada al binomi Artesania-Art va participar a Homo Faber a Venècia i a Révélations a París, i actualment està en marxa la 2a edició de la Biennal amb l'exposició Visions of Catalonia. Designing Craft, que es pot veure al Centre d'Artesania Catalunya fins el proper mes d'octubre i que iniciarà la seva itinerància internacional aquest novembre a la Dubai Design Week 2023.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11635 {"title":"Catalunya acollirà l'Assemblea General i la Conferència internacional del World Crafts Council - Europe el 2024","published_date":"2023-07-05","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/94663db6-3718-4900-b3f0-b29036ed38dd.webp","id":"11635"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-07-05/11635-catalunya-acollira-assemblea-general-conferencia-internacional-world-crafts-council-europe-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.