Inauguració de l'exposició 'Jugo com una nena!' al Palau Robert

Imagen del artículo Inauguració de l'exposició 'Jugo com una nena!' al Palau Robert

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Jugo com una nena!, una proposta de la Direcció General de Difusió i la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física és una experiència expositiva sobre l'esport femení que combina divulgació i diversió. L'exposició romandrà oberta l'estiu de 2023, adreçada a nenes i nens d'entre 6 i 14 anys especialment. Està pensada per a ser visitada en família o en grup.


Inauguració el dijous dia 6 de juliol

17:20h visita guiada a l'exposició amb la Sra. Laia Tudel, comissàriai el Sr. Sergi Martin, i amb la presència de:

Hble. Sra. Laura Vilagrà Pons, consellera de la Presidència

Hble. Sra. Tània Verge Mestre, consellera d'Igualtat i Feminismes

Sra. Anna Caula Paretas, secretària general de l'Esport i de l'Activitat Física

Sr. Oriol Duran Torres, secretari de Mitjans de Comunicació i Difusió

Sra. Eva Pomares Latorre, directora general de Difusió

Sra. Rosa Romà Monfà, presidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals

Sres. Kaba Gassama i Patrícia Ortega, esportistes

18 a 18:30h Acte d'obertura: Al Jardí, Conversa moderada per la Sra. Patrícia Plaja, portaveu del Govern, amb les Sres. Kaba Gassama i Patrícia Ortega, esportistes, la Sra. Laia Tudel, comissaria de l'exposició i l'Hble. Sra. Laura Vilagrà, consellera de la Presidència

18:45h Al hall, breu Actuació musical del grup BETA

Els mitjans acreditats que ho desitgin podran fer la visita guiada prèvia (acreditacions premsa: Sandra Iglesias (sandra.iglesias@gencat.cat) o Martí Porter (mporter@gencat.cat, tel 637 948 341)

Creus que l'Alèxia Putellas juga malament al futbol? O que l'Aina Florenza és poc hàbil amb l'estic? O que la Laia Sanz condueix malament? No ho penses, oi? Elles són les millors de la seva disciplina i han guanyat els trofeus més importants. Llavors, per què quan algú diu «jugues com una nena» ha de sonar negatiu?

Les noies sempre hem fet esport, però el camí per arribar a ser professionals té molts més obstacles que el dels nois: insults, menys suport mediàtic i econòmic, falta de referents, invisibilitat... Tot això són murs que, encara avui, les noies que volem ser esportistes d'elit hem de superar.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11610 {"title":"Inauguració de l'exposició 'Jugo com una nena!' al Palau Robert","published_date":"2023-07-04","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/4fedf628-827b-41b1-a49b-43cfe1ed81fa.webp","id":"11610"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-07-04/11610-inauguracio-exposicio-jugo-nena-palau-robert https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.