Territori adjudica la instal·lació de 50 noves marquesines en parades d'autobusos interurbans a tot Catalunya

Imagen del artículo Territori adjudica la instal·lació de 50 noves marquesines en parades d'autobusos interurbans a tot Catalunya

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

  1. Aquesta actuació compta amb un pressupost de 2 MEUR i permetrà millorar el servei de transport públic i el confort de les persones usuàries
  2. Els treballs s'iniciaran aquest setembre i tindran una durada de sis mesos
  3. El Departament de Territori ha adjudicat els treballs per instal·lar 49 marquesines en parades d'autobusos interurbans arreu de Catalunya per a millorar el servei de transport públic i el confort de les persones usuàries. Les obres, que compten amb finançament dels fons Next Generation, s'han adjudicat per un import de 2 MEUR. Es preveu que els treballs comencin aquest setembre i tinguin un termini de sis mesos.


    L'actuació consistirà en la substitució dels pals existents a diversos emplaçaments de la xarxa d'autobusos interurbans per marquesines, amb l'objectiu de proporcionar la ciutadania unes millors condicions d'accessibilitat, seguretat i confort en els equipaments i serveis de transport públic.


    Els treballs inclouen, a més de la instal·lació de les noves marquesines, tasques com el desmuntatge dels elements existents, l'esbrossada de terrenys, la modificació de mobiliari urbà, canalitzacions, urbanització de l'entorn i senyalització.


    Les noves marquesines s'ubicaran en els nuclis i municipis següents:


    ÀMBIT BARCELONA

    MARESME: Palafolls

    VALLÈS ORIENTAL: Llinars del Vallès (polígon Collsabadell); Santa Eulàlia de Ronçana; Bigues i Riells (polígon Can Barri).


    CATALUNYA CENTRAL

    ANOIA: Veciana (Sant Pere del Vim).

    BAGES: Sant Feliu Sasserra; Manresa (2).


    PENEDÈS

    ANOIA: Jorba (Sant Genís, 2); Argençola (Santa Maria del Camí);la Llacuna; Vilanova del Camí; la Torre de Claramunt.

    BAIX PENEDÈS: L'Arboç.


    GIRONA

    ALT EMPORDÀ: Torroella de Fluvià; Figueres (Vilatenim); Siurana d'Empordà.

    BAIX EMPORDÀ: La Bisbal d'Empordà (3); Parlavà.

    GIRONÈS: Bescanó (Estanyol); Sant Julia de Ramis (Medinyà); Vilablareix (2); Llagostera.

    SELVA: Sils


    LLEIDA

    GARRIGUES: Castelldans; els Torms.

    NOGUERA: Àger (la Règola); Oliola (Vilanova de l'Aguda); Ponts.

    SEGARRA: Sant Guim de Freixenet.

    SEGRIÀ: Sunyer; Torrebesses; Alpicat; Alfarràs.

    URGELL: Ciutadilla; Tàrrega (Riudovelles).


    CAMP DE TARRAGONA

    BAIX CAMP: Mont-roig del Camp; Reus.

    TARRAGONÈS: Vila-seca; Creixell; Tarragona (polígon Campclar); Torredembarra; Roda de Barà


    TERRES DE L'EBRE

    BAIX EBRE: L'Aldea.

    MONTSIÀ: Masdenverge.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11595 {"title":"Territori adjudica la instal·lació de 50 noves marquesines en parades d'autobusos interurbans a tot Catalunya","published_date":"2023-07-03","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/8bb1cf1b-bdae-4a7d-bd76-be3ad74b00de.webp","id":"11595"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-07-03/11595-territori-adjudica-instal-lacio-50-noves-marquesines-parades-autobusos-interurbans-catalunya https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.