Protecció Civil desactiva l'alerta del pla INUNCAT

Imagen del artículo Protecció Civil desactiva l'alerta del pla INUNCAT

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

  1. Les darreres precipitacions de l'episodi no han estat tant intenses com les de dijous

  2. Protecció Civil de la Generalitat ha desactivat aquesta matinada l'alerta del Pla INUNCAT un cop finalitzat l'avís del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) per intensitat de pluja.

    Durant l'episodi que ahir a la tarda va afectar el quadrant nord-est, els xàfecs van ser en alguns punts intensos però sense tempesta. Al vespre hi va haver també precipitacions intenses al Maresme, que es van desplaçar de matinada al Barcelonès.

    A l'Observatori Fabra de Barcelona, el xàfec va deixar 27,6 l/m2 en 30 minuts, 15 dels quals en 10 minuts.

    En general, les pluges d'ahir no van registrar incidències destacables.

    Ahir al migdia, la carretera C-37 a Sant Salvador de Guardiola ja es va reobrir al trànsit després d'haver-se tallat dijous per despreniments.

    Fins ahir a les 14.00 hores, el telèfon d'emergències 112 havia rebut un total de 286 trucades per l'episodi de fortes pluges, la gran majoria al Bages (83), seguit d'Osona (42) i Pla d'Urgell (30).


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11581 {"title":"Protecció Civil desactiva l'alerta del pla INUNCAT","published_date":"2023-07-01","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/6451a019-11c4-4004-bad1-4ebf1e390b25.webp","id":"11581"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-07-01/11581-proteccio-civil-desactiva-alerta-pla-inuncat https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.