Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort violenta d'una dona a l'Hospitalet de Llobregat

Imagen del artículo Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort violenta d'una dona a l'Hospitalet de Llobregat

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Agents dels Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana Sud investiguen la mort d'una dona que va tenir lloc el dia 22 de juny a l'Hospitalet de Llobregat. Els fets van passar el 20 de juny arran de la precipitació de la dona des del seu domicili a l'Hospitalet de Llobregat per causes que es desconeixen.

Els Mossos de la comissaria de l'Hospitalet de Llobregat van iniciar gestions per esclarir els fets, parlar amb testimonis, l'entorn de la dona i localitzar la seva parella. Davant la impossibilitat de trobar-lo es va emetre una ordre de detenció. Ahir es va presentar voluntàriament a dependències judicials on va declarar per aquests fets i el jutjat de Violència sobre la Dona de l'Hospitalet de Llobregat en va decretar l'ingrés a presó.

Agents de Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana Sud s'han fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies del fet.

Oficina de Comunicació

Barcelona, 29 de juny de 2023

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11549 {"title":"Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort violenta d'una dona a l'Hospitalet de Llobregat","published_date":"2023-06-29","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/458e5cb1-40c9-43ef-a22c-20886ea54cae.webp","id":"11549"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-06-29/11549-mossos-esquadra-investiguen-mort-violenta-dona-hospitalet-llobregat https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.