President Aragonès: "Davant l'odi a Catalunya, cal una defensa a ultrança del país, generant grans consensos i enfortint els drets i les llibertats"

A la sessió de control del Parlament, el cap de l'Executiu ha defensat un "mínim comú programàtic" de les forces independentistes de cara a les pròximes eleccions generals

Imagen del artículo President Aragonès:  Davant l'odi a Catalunya, cal una defensa a ultrança del país, generant grans consensos i enfortint els drets i les llibertats

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha alertat aquest matí durant la sessió de control del "risc d'involució de drets" en què es troba el país i l'Estat espanyol amb l'ascens dels partits d'ultradreta, i ha remarcat que, "davant de l'odi a Catalunya", cal "una defensa a ultrança del país". "Aquesta defensa s'ha de fer generant grans consensos, enfortint els drets i les llibertats, i exercint tots els drets", ha defensat.

En aquest sentit, el cap de l'Executiu ha apel·lat a seguir treballant "els grans consensos entorn de l'estat del benestar, a favor de l'escola catalana, dels drets i les llibertats de tota la ciutadania, de la cultura, i també del dret de decidir lliurement el nostre futur com a poble".

A les portes de les eleccions generals, Aragonès ha insistit que "el 23 de juliol ens hi juguem moltes coses", i ha defensat "poder tenir un mínim comú programàtic" entre totes les forces independentistes. "És una excel·lent oportunitat. És centrar-nos en el que ens fa forts i, quan ho hem fet, és quan hem avançat com a país", ha afegit.

Precisament avui, amb motiu del Dia Internacional de l'Orgull o per a l'Alliberament LGBTI+, el cap de l'Executiu ha volgut fer un reconeixement a totes les persones que, "des de la lluita col·lectiva i també des del compromís institucional", fan que "avui Catalunya sigui una societat avançada, que reconeix i treballa per garantir els drets de totes les persones, independentment de la seva orientació sexual o identitat de gènere".

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11526 {"title":"President Aragonès: \"Davant l'odi a Catalunya, cal una defensa a ultrança del país, generant grans consensos i enfortint els drets i les llibertats\"","published_date":"2023-06-28","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/53abbcd8-25f7-407e-93ec-6e7463d009b9.webp","id":"11526"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-06-28/11526-president-aragones-davant-odi-catalunya-cal-defensa-ultranca-pais-generant-grans-consensos-enfortint-drets-llibertats https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.