Territori licita les obres per a connectar la C-31B amb la ZAL del Port de Tarragona

Imagen del artículo Territori licita les obres per a connectar la   C-31B amb la ZAL del Port de Tarragona


  1. Els treballs consisteixen en la construcció d'una rotonda de grans dimensions, per un import de 3,3 MEUR
  2. L'actuació s'emmarca en un conveni de col·laboració entre el Departament de Territori i l'Autoritat Portuària de Tarragona

El Departament de Territori ha licitat les obres per a connectar la C-31B amb la Zona d'Activitats Logístiques (ZAL) del Port de Tarragona. Els treballs consisteixen en la construcció d'una rotonda de grans dimensions i es liciten per un import de 3,3 MEUR. Aquesta actuació s'emmarca en un acord de col·laboració entre la Generalitat, que licita i adjudicarà i executarà les obres, i l'Autoritat Portuària de Tarragona, que finançarà els treballs.


La nova rotonda, amb un diàmetre exterior de 96 metres, se situarà en l'encreuament entre la C-31B, via de la xarxa bàsica de carreteres de la Generalitat, la TV-3146, i el nou accés a la zona d'activitats logístiques (ZAL) del Port de Tarragona. L'obra també inclourà la formació dels ramals de connexió i tasques complementàries com els elements de drenatge, la restitució de serveis afectats, la senyalització, l'abalisament i l'enllumenat.


Aquesta actuació s'insereix en el pla especial d'infraestructures dels accessos a la ZAL del Port de Tarragona, un nou espai, dins del recinte portuari, destinat a activitats logístiques relacionades amb el tràfic marítim, que permetrà un increment de l'activitat del port i el desenvolupament d'espais per a naus i magatzems coberts.


Es preveu que els treballs comencin a finals d'any i tinguin un termini d'execució de 10 mesos.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11519 {"title":"Territori licita les obres per a connectar la C-31B amb la ZAL del Port de Tarragona","published_date":"2023-06-28","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/b7d8afeb-1a2e-41af-961a-935147112bea.webp","id":"11519"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-06-28/11519-territori-licita-obres-connectar-c-31b-zal-port-tarragona https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.