President Aragonès: "Tenim una visió clara de l'economia del futur que ha de tenir Catalunya, amb una aposta pel talent, la indústria, la innovació i la sostenibilitat"

  1. El cap de l'Executiu ha assistit al acte de lliurament del premis Pimes 2023, que enguany celebra la seva 36a edició

  2. El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat del conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, del conseller d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort, de la consellera de Territori, Ester Capella, de la consellera de Cultura, Natàlia Garriga i de la consellera de Justícia i Memòria Democràtica, Gemma Ubasart, ha assistit aquesta nit a l'acte de lliurament dels Premis Pimes. Aquests premis reconeixen les millors iniciatives desenvolupades a Catalunya durant l'any 2022 amb diferents modalitats.

    L'esdeveniment, que enguany celebra la seva 36a edició, està organitzat per la PIMEC i coincideix amb el Dia Nacional de l'Empresa a Catalunya i el Dia de les Microempreses i les Petites i Mitjanes Empreses.

    Imagen del artículo President Aragonès: Tenim una visió clara de l'economia del futur que ha de tenir Catalunya, amb una aposta pel talent, la indústria, la innovació i la sostenibilitat

    En el seu discurs, el cap de l'Executiu ha destacat la importància de tenir un "teixit productiu diversificat", ja que aquesta varietat és un "tret característic de la nostra economia", ha dit. En aquest sentit, ha posat en valor el "paper central que tenen les petites i mitjanes empreses dins el teixit empresarial català". El presidentharemarcat que les empreses que avui han rebut el guardó estan "molt arreladesal territori" i els ha reconegut la importància que tenen en la generació dels llocs de treball.

    El president Aragonès ha celebrat que a través del diàleg social "aconseguim acords dins un espai on el conjunt de les empreses del país hi participen". "Teniu el Govern al vostre costat perquè tenim una visió clara de l'economia del futur que ha de tenir Catalunya amb una aposta pel talent, la indústria, la innovació i la sostenibilitat", ha reblat.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11506 {"title":"President Aragonès: \"Tenim una visió clara de l'economia del futur que ha de tenir Catalunya, amb una aposta pel talent, la indústria, la innovació i la sostenibilitat\"","published_date":"2023-06-27","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/0d3565c4-49c9-4d22-aad5-f292a6a736dc.webp","id":"11506"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-06-27/11506-president-aragones-tenim-visio-clara-economia-futur-tenir-catalunya-aposta-pel-talent-industria-innovacio-sostenibilitat https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.