El Govern aprova l'estructura dels nous serveis territorials d'Educació del Penedès i de l'Alt Pirineu i Aran

Imagen del artículo El Govern aprova l'estructura dels nous serveis territorials d'Educació del Penedès i de l'Alt Pirineu i Aran

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

  1. El Govern facilita així una major proximitat al territori per part de l'administració educativa
  2. Els nous serveis territorials abasten 10 comarques i més de 95.000 alumnes de les diferents etapes educatives
  3. El Govern ha aprovat dotar l'estructura dels nous serveis territorials d'Educació del Penedès i de l'Alt Pirineu i Aran. A través de la modificació del Decret de reestructuració del Departament d'Educació de 2022 aprovada avui, es consolida l'estructura dels dos nous serveis territorials.

    Al mateix temps, dota els nous serveis territorials de tota l'estructura necessària per a una organització que possibiliti l'actuació en matèria educativa en els respectius territoris. D'aquesta manera, el Govern vol facilitar una major proximitat al territori per part de l'administració educativa, i millorar la resposta i gestió en aquest àmbit.

    L'estructura dels dos nous serveis territorials entrarà en funcionament a partir del dia 1 d'octubre de 2023. Així mateix, es crea l'Àrea de Coordinació dels Serveis Territorials i Organismes Adscrits al Departament d'Educació.

    Més de 95.000 alumnes

    Els nous serveis territorials del Penedès i de l'Alt Pirineu i Aran atendran més de 95.000 alumnes i disposaran de gairebé 8.000 mestres i professors de plantilla pública.

    Formaran part del servei territorial d'Educació del Penedès les comarques de l'Alt Penedès, Baix Penedès, Anoia i Garraf. Donarà servei a 353 centres educatius de les diferents etapes i a més de 84.600 alumnes, amb una plantilla pública de professorat de 6.633 docents i 610 dotacions de personal d'administració i serveis i personal d'atenció educativa.

    Per la seva banda, el servei territorial d'Educació de l'Alt Pirineu i l'Aran inclou les comarques de la Vall d'Aran, Alta Ribagorça, Pallars Jussà, Pallars Sobirà, Alt Urgell i la Cerdanya gironina. Les diferents comarques sumen més de 10.600 alumnes i una plantilla docent de 964 persones.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11499 {"title":"El Govern aprova l'estructura dels nous serveis territorials d'Educació del Penedès i de l'Alt Pirineu i Aran","published_date":"2023-06-27","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/13b96587-f9a4-4489-b0be-055dcb605f49.webp","id":"11499"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-06-27/11499-govern-aprova-estructura-nous-serveis-territorials-educacio-penedes-alt-pirineu-aran https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.