Imagen del artículo Nomenaments

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Departament de Territori

Ricard Martínez i Monteagudo, director general de l'ens Infraestructures Ferroviàries de Catalunya (Ifercat)

Nascut l'any 1964 a Barcelona.

És educador social i Diplomat en Magisteri.

Treballa dirigint una empresa del sector cultural de la qual en va ser fundador l'any 1989.

Entre el juny del 2003 i el juny del 2007, va ser regidor de govern de l'Ajuntament de Barcelona per ERC (2003-2007), on va ocupar la Regidoria de Gràcia i va formar part de les comissions d'Urbanisme i de seguretat i mobilitat. Membre del Consell de Cooperació de l'Ajuntament de Barcelona.

També ha estat regidor a l'oposició de l'Ajuntament de Barcelona per ERC (2007-2011); president del Districte de Gràcia i membre de les comissions d'Urbanisme i Infraestructures i de Seguretat i Mobilitat; membre del Consell d'administració d'empreses públiques de l'Ajuntament de Barcelona BIMSA (Barcelona Infraestructures SA), BR (Barcelona Regional), Agència de l'Ecologia Urbana i BAGURSA (Barcelona Gestió Urbanística SA). A més, ha estat membre del consell d'administració de l'Institut Municipal d'Urbanisme (IMU), vocal al Plenari del Consorci de la Zona Franca i membre de l'Assemblea de LOCALRET.

Posteriorment, ha desenvolupat tasques d'assessor del grup d'ERC al Consell Comarcal del Barcelonès i al grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, en matèria d'urbanisme, espai públic, seguretat, mobilitat, infraestructures i habitatge. Membre del Consell d'administració d'empreses públiques de l'Ajuntament de Barcelona BIMSA (Barcelona Infraestructures SA) i BAGURSA (Barcelona Gestió Urbanística SA).

Entre el 2011 i el 2019, ha estat secretari de Política Territorial d'ERC i membre de l'Executiva Nacional d'ERC i, actualment, és membre del grup d'infraestructures de la sectorial de Política Territorial d'ERC.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11494 {"title":"Nomenaments","published_date":"2023-06-27","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/3488c048-c237-4de9-984a-691a873df31f.webp","id":"11494"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-06-27/11494-nomenaments https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.