ClotildeFest2023: Roger Padrós, Edu Esteve i DJ Bulma Beat prenen el relleu de Triquell i els Catarres

Imagen del artículo ClotildeFest2023: Roger Padrós, Edu Esteve i DJ Bulma Beat prenen el relleu  de Triquell i els Catarres

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Després de l'èxit esclatant del primer concert, amb el Jardí de Palau Robert ple a vessar de joves i no tant joves per vibrar amb Triquell i Els Catarres, arriba el torn de Roger Padrós, Edu Esteve i DJ Bulma Beat, a proposta de l'emissora Europa FM. En una vesprada ja de ple estiu, novament gaudirem de la col·laboració d'Estrella Damm i de l'Agència Catalana de la Joventut - Carnet Jove.

Roger Padrós

Cantant, compositor i pianista. Comença a estudiar música a l'edat de cinc anys i des de llavors fins a l'actualitat continua formant-se.

Amb la publicació del seu primer EP va aparèixer l'oportunitat de formar part de la setena edició de "La Voz", on va tenir un llarg recorregut arribant a les finals. Aquest fet va precipitar l'aposta per una carrera artística professional, amb el mestratge de Claudia Steccato i Lucía Collado (cant), Irene Garrido (veu i interpretació) i Mariona Castillo i Bea Vergés (cos i veu lliure).

La temporada 2020/21 ofereix més d'una trentena de concerts a piano i veu o amb la seva banda a sales de Barcelona, Sant Cugat, Sabadell, Madrid i altres.

Actualment, també és músic resident a casa Batlló on presenta el seu repertori i versions d'artistes reconeguts. Durant el 2022, apostant per un equip jove, comença la producció i el desenvolupament del seu primer àlbum.

Edu Esteve

Edu Esteve és un artista i compositor badaloní.Al llarg de la seva trajectòria ha actuat a diferents sales de Catalunya i a diferents festivals com el de Pedralbes. Edu va ser un dels concursants del talent xou de TV3, Eufòria, on es va quedar a les portes de la final sent un dels concursants més emblemàtics de l'edició. Una experiència que el va ajudar a créixer com a artista i com a persona. El seu carisma i la seva personalitat l'han dut a actuar en festivals tan importants com Sons del Món d'entre altres.

Ha presentat tres avançaments del que serà el seu proper treball discogràfic; "La Primavera", "No Vull Despertar", i "La Cadena", demostrant la seva versatilitat, transitant entre estils, però deixant sempre la seva essència. 

DJ Bulma Beat

Sense encasellar-se en cap estil musical, aposta pels sons més eclèctics, des de l'URBAN, amb tots els seus gèneres i fusions fins a l'HOUSE, POP, DANCE, EDM o ROCK, sense oblidar els grans clàssics (especialment dels 80 i 90) i sempre tenint molt en compte les tendències de cada moment.

Sempre fidel a la seva passió per la música, ha tingut una relació estreta entre la música, el ball i la seva manera especial de transmetre les sensacions de cada beat. "Dir que la meva passió és la música és una frase molt recurrent, però si no fos així no hagués girat tota la meva vida entorn a ella. Porto punxant més anys dels que recordo i he passat per moltíssims estils, el eclecticisme és un dels meus segells i fer gaudir a la audiència el meu objectiu. Tinc la sort d'haver punxat als millors clubs de Barcelona, per algunes de les millors marques del món i haver pogut viatjar a llocs increïbles gràcies a la meva professió. No hi ha res més gratificant que poder transmetre i compartir aquesta passió."


Tots els concerts són gratuïts, però cal disposar d'entrada, que es pot aconseguir mitjançant el Carnet Jove o bé seguint les indicacions de l'emissora.


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11490 {"title":"ClotildeFest2023: Roger Padrós, Edu Esteve i DJ Bulma Beat prenen el relleu de Triquell i els Catarres","published_date":"2023-06-27","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/54ea968d-ab19-4afd-a926-a1ac05a56d40.webp","id":"11490"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-06-27/11490-clotildefest2023-roger-padros-edu-esteve-dj-bulma-beat-prenen-relleu-triquell-catarres https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.