Ofegament mortal en una platja de Creixell (Tarragonès)

Imagen del artículo Ofegament mortal en una platja de Creixell (Tarragonès)

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Un home de 80 anys de nacionalitat espanyola ha mort aquest migdia ofegat a la platja del Club Nàutic Creixell (Tarragonès). En el moment dels fets hi havia servei de vigilància i socorrisme, i onejava la bandera verda.

L'avís al telèfon d'emergències 112 s'ha rebut a les 14.47 hores per part d'un testimoni avisant que havien tret l'home de l'aigua i que estava inconscient. El servei de socorrisme de la platja ha realitzat les primeres actuacions de salvament i reanimació i quan ha arribat el SEM ha continuat les maniobres de reanimació que han resultat infructuoses.

Al lloc s'hi han desplaçat dues unitats terrestres del SEM, així com dues patrulles dels Mossos d'Esquadra i efectius de la Policia Local de Torredembarra.

Es tracta de la tercera víctima mortal a les platges catalanes en el període de campanya estival (15 de juny a 15 de setembre).

Protecció Civil de la Generalitat recorda la importància d'extremar les precaucions a les platges i piscines aquest estiu. Si observeu que algú es troba malament o té dificultats dins l'aigua cal avisar urgentment el servei de socorrisme o al telèfon 112 per facilitar la seva actuació ràpida.

En el bany, cal tenir presents sempre les nostres condicions i limitacions físiques i evitar un sobreesforç que ens dificulti la sortida de l'aigua i ens posi en risc.



"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11479 {"title":"Ofegament mortal en una platja de Creixell (Tarragonès)","published_date":"2023-06-26","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/e6e38eea-16da-4658-9e05-ce619e1793c9.webp","id":"11479"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-06-26/11479-ofegament-mortal-platja-creixell-tarragones https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.