GEOGRAFIES Josep Vallverdú, al Palau Robert

Imagen del artículo GEOGRAFIES Josep Vallverdú, al Palau Robert

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Benvinguda a càrrec d'Eva Pomares, directora general de DifusióIntervencions de Joan Talarn, president de la Diputació de Lleida i de l'Institut d'Estudis Ilerdencs; Izaskun Arretxe, directora de la Institució de les Lletres Catalanes i Carme Vidal, comissària de l'Any Josep Vallverdú i de l'exposicióParaules de Josep VallverdúCloenda a càrrec d'Eva PomaresEn el decurs de l'acte hi haurà lectures de l'obra de Vallverdú a càrrec de Lluís Calvo, Gemma Ruiz, Alba Dalmau i Joaquim Carbó, i una breu intervenció musical d'Anna Amigó.

El 29 de juny s'inaugura al Palau Robert de Barcelona l'exposició itinerant GEOGRAFIES Josep Vallverdú, amb motiu del seu centenari. Aquesta exposició ha estat produïda per la Diputació de Lleida a través l'Institut d'Estudis Ilerdencs, amb la Universitat de Lleida, dipositària del Fons Vallverdú, i la Biblioteca Pública de Lleida, i amb la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes i l'Ajuntament de Lleida.

L'exposició presenta tota la producció bibliogràfica d'un escriptor de factura polièdrica de resultes de la qual n'és, també, la seva obra. Aquest fons, amb cadascuna de les primeres edicions i traduccions de les obres de l'escriptor, és el que està dipositat a la Biblioteca de la Universitat de Lleida: la literatura infantil i juvenil, les traduccions, els llibres personals (memòries, dietaris i articles), el teatre i la poesia. Comissariada per Carme Vidal Huguet, la mostra presenta Josep Vallverdú com un home de geografies: Lleida, Sant Martí de Maldà, Barcelona, Sant Feliu de Guíxols, Balaguer, on tornarà, Puiggròs, les Borges Blanques i l'Espluga de Francolí. Cada geografia lligada a la seva vida i obra.


  1. Per a una millor atenció, demanem als mitjans de comunicació que us acrediteu prèviament a sandra.iglesias@gencat.cat (Sandra Iglesias), o bé mporter@gencat.cat (Martí Porter, tel 637 948 341)


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11475 {"title":"GEOGRAFIES Josep Vallverdú, al Palau Robert","published_date":"2023-06-26","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/eec9bdce-be5b-441d-80e1-401c47249789.webp","id":"11475"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-06-26/11475-geografies-josep-vallverdu-palau-robert https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.