Disponible un nou pòdcast sobre com tractar dades personals de menors

Imagen del artículo Disponible un nou pòdcast sobre com tractar dades personals de menors

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Es tracta del tercer pòdcast publicat de la sèrie "Parlem de dades personals", que aborda diferents aspectes del tractament de dades personals des d'un vessant pràctic. El primer capítol tracta dels límits entre el dret d'accés a la informació pública i la protecció de les dades personals, mentre que el segon se centra en l'encàrrec del tractament de dades. 

Aquests materials formen part d'una iniciativa conjunta de l'APDCAT i l'EAPC iniciada el 2022, per a l'elaboració i difusió de recursos per apropar conceptes de protecció de dades al personal del sector públic. Inclou pòdcasts, que ofereixen una anàlisi més profunda i especialitzada, i també vídeos, amb una visió més general i conceptes bàsics sobre la matèria en l'àmbit del sector públic. Precisament, el primer vídeo publicat tracta el valor de les dades personals de manera pràctica, de la mà de la Joana Marí, delegada de protecció de dades i responsable de projectes estratègics de l'APDCAT. 

Tots aquests recursos es troben disponibles a l'espai de Formació Oberta de l'Escola, al web de l'APDCAT, al canal de YouTube de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, i a les principals plataformes de pòdcast (Spotify, Spotify for podcasters (antic Anchor), Amazon Music, Castbox, Pocket Cast, Stitcher i Ivoox). 

Amb aquests recursos audiovisuals, l'Escola amplia els continguts que ha anat publicant en obert sobre la matèria al llarg dels darrers anys, a l'espai de Formació Oberta, vinculats a cursos massius, d'autoaprenentatge i d'aprofundiment.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11466 {"title":"Disponible un nou pòdcast sobre com tractar dades personals de menors","published_date":"2023-06-26","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/Podcast_EAPC3_b.jpg_1909735862.webp","id":"11466"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-06-26/11466-disponible-nou-podcast-tractar-dades-personals-menors https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.