Els aforaments i l'accés de menors, objectiu dels controls policials d'estiu a locals d'oci nocturn arreu de Catalunya

La Policia Administrativa ha iniciat una campanya d'inspeccions que durant el primer cap de setmana s'ha saldat amb una trentena de denúncies

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de les Unitats Regionals de Policia Administrativa van efectuar el 16 i 17 de juny, a tot el territori català, una campanya d'inspecció a locals d'oci nocturn per controlar els aforaments i evitar la presència de menors d'edat dins dels establiments. Es van inspeccionar 18 locals d'oci, dos a cada regió policial.

La campanya, d'abast nacional, va estar liderada per l'Àrea Central de Policia Administrativa amb coordinació amb les Unitats Regionals de tot el territori.

En el marc d'aquestes inspeccions, els mossos van aixecar un total de 26 denúncies cinc de les quals van ser per excés d'aforament en locals situats a les regions de Barcelona, Girona, Tarragona, Metro Nord i Metro Sud.

En una inspecció a la comarca del Bages, els mossos van denunciar un local d'oci per permetre l'accés a menors de 16 anys. Concretament, van trobar 29 menors a l'interior.

Finalment, els agents van denunciar a tot el territori 20 controladors d'accés per incompliment de les seves funcions, per disposar d'habilitacions caducades o per no disposar-ne.

Amb aquesta campanya nacional, la Policia Administrativa de la Generalitat - Mossos d'Esquadra consolida dos dels objectius fixats al Pla d'Acció de la Policia Administrativa 2023: el control de l'aforament i el control de menors dins l'àmbit de l'oci nocturn.

Les activitats d'inspecció que duen a terme les unitats de la policia administrativa dels Mossos d'Esquadra són indispensables perquè el conjunt de la ciutadania pugui gaudir d'un oci segur en locals com les discoteques, bars musicals i sales de festa.


Oficina de Comunicació

23 de juny de 2023


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11446 {"title":"Els aforaments i l'accés de menors, objectiu dels controls policials d'estiu a locals d'oci nocturn arreu de Catalunya","published_date":"2023-06-23","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"11446"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-06-23/11446-aforaments-acces-menors-objectiu-controls-policials-estiu-locals-oci-nocturn-arreu-catalunya https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.