El delegat del Govern encapçala l'acte institucional a Tarragona del Dia Internacional de l'Orgull o per a l'Alliberament LGBTI+

Ha reivindicat que "Catalunya és un país capdavanter en la lluita a favor de la justícia i els drets humans" i ha fet una crida a tota la ciutadania a mobilitzar-se en els actes que es faran amb motiu del 28J La directora d'Igualtat i Feminismes, Eva Ferran, i la presidenta de l'entitat H2O han llegit el manifest

El delegat del Govern a Tarragona, Àngel Xifré Arroyo; la directora territorial d'Igualtat i Feminismes, Eva Ferran Roig, i el director general de Polítiques Públiques LGBTI+, Xavier Florensa Cantons, han encapçalat aquest migdia l'acte institucional a Tarragona del Dia Internacional de l'Orgull o per a l'Alliberament LGBTI+, que es commemora el 28 de juny.

Imagen del artículo El delegat del Govern encapçala l'acte institucional a Tarragona del Dia Internacional de l'Orgull o per a l'Alliberament LGBTI+

A l'acte, Xifré ha reivindicat que "Catalunya és un país capdavanter en la lluita a favor de la justícia i els drets humans" i ha fet una crida a tota la ciutadania a mobilitzar-se en els actes que es faran amb motiu del 28J.

El delegat també ha recordat que la campanya d'enguany s'ha enfocat sobretot en les persones grans, perquè els drets a protegir "són per a tota la vida".

Per la seva banda, la directora d'Igualtat i Feminismes, també ha remarcat que "el dia de l'orgull és cada dia, i que cal fer front a totes les discriminacions i violències de manera col·lectiva". En aquest sentit, eldirector general de Polítiques Públiques LGBTI+ també ha recordat que "ha costat 41 anys que la Generalitat tingui un Departament que garanteixi els drets de tothom".

L'objectiu d'aquesta jornada ha estat refermar el compromís del Govern en la defensa dels drets de les persones LGBTI+ i en la lluita contra les discriminacions i les violències per raó d'orientació sexual, identitat i expressió de gènere.

Durant la sessió també s'ha fet la lectura de la declaració institucional d'aquest any, que ha estat a càrrec de la directora d'Igualtat i de la presidenta de l'entitat H2O, Berta Mascaró i s'ha visualitzat la campanya. L'acte ha clos amb l'actuació de l'Associació Cultural (H)istrionis Teatre.



"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11430 {"title":"El delegat del Govern encapçala l'acte institucional a Tarragona del Dia Internacional de l'Orgull o per a l'Alliberament LGBTI+","published_date":"2023-06-22","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/62224796-c929-4116-ae1e-ad6eaafdfead.webp","id":"11430"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-06-22/11430-delegat-govern-encapcala-acte-institucional-tarragona-dia-internacional-orgull-alliberament-lgbti https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.