El conseller Campuzano es reuneix amb els beneficiaris de les beques Carnet Jove 2022

Els i les joves becades, que estan a punt de finalitzar la pràctiques professionals, han compartit amb el conseller i la directora general de l'Agència Catalana de la Joventut les seves experiències, que ajudaran a dissenyar i impulsar les beques del futur

Les persones beneficiàries de les Beques Carnet Jove 2022 han compartit, en una reunió informal amb el conseller Carles Campuzano i Canadés i la directora general de l'Agència Catalana de la Joventut, Laia Girós i Barrés, la seva experiència professional i personal. L'objectiu de la trobada era conèixer de primera mà la realitat d'aquestes persones joves i alhora que aquesta experiència contribueixi a millorar i impulsar en el futur aquestes beques.

Les Beques Carnet Jove, que enguany arribaran als 15 anys d'existència, estan destinades a joves de 16 a 31 anys i promouen l'accés al món professional en els àmbits de la comunicació, la cultura, l'acció social i l'esport; i tenen com a objectiu afavorir l'aprenentatge, l'experiència i la inserció professional de les persones joves en el seu sector. En aquest sentit, bona part de les 128 persones beneficiàries que han gaudit d'aquestes beques des del seu inici han assolit un èxit professional molt remarcable durant i després de la seva estada a l'empresa.

Imagen del artículo El conseller Campuzano es reuneix amb els beneficiaris de les beques Carnet Jove 2022


Els 8 nois i les 4 noies assistents a la trobada van començar al setembre unes estades professionals d'un any de durada en empreses i entitats de referència en els camps professionals de l'esport (FC Barcelona), l'acció social (Fundació Bancària 'la Caixa'), el còmic (El Jueves), el disseny (Estudi Muto), el periodisme escrit (El Punt Avui), la ràdio (Flaix FM), la fotografia (ARA) i en cinc disciplines televisives (TV3): la realització, el maquillatge i la perruqueria, l'ambientació, el muntatge musical i el vestuari. A més de l'experiència professional acumulada, les persones beneficiàries obtenen un ajut de 7.000€ i un certificat acreditatiu de la seva estada.

Josep Ropero Coto, beneficiari de la Beca de Disseny; Jaume David Bernabeu Volpini, beneficiari de la Beca de Còmic; Coaner Peramiquel Castellà, beneficiària de la Beca de Ràdio; Víctor Cabo Baró, beneficiari de la Beca de Fotografia; Roger Palós Tarragó, beneficiari de la Beca de Lletres; Alba Grau Torres, beneficiària de la Beca d'Acció Social; Marc Sararols Gelabert, beneficiari de la Beca d'Esport; Júlia García Nova, beneficiària de la Beca de Maquillatge i Perruqueria; Joel Leiva Campaña, beneficiari de la Beca de Vestuari; Arnau Abadal Casino, beneficiari de la Beca de Muntatge Musical; Perla Sant Valera, beneficiària de la Beca d'Ambientació; i Nicolás Módenes Ordóñez, beneficiari de la Beca de Realització, han valorat positivament l'oportunitat d'explicar les seves vivències i han coincidit en què seria molt convenient fer una aposta per incrementar el nombre de persones joves beneficiàries en un futur.

Imagen del artículo El conseller Campuzano es reuneix amb els beneficiaris de les beques Carnet Jove 2022


Durant la trobada, el conseller Carles Campuzano ha destacat l'impuls social que des de Joventut s'ha continuat donant al Carnet Jove, i que té per objectiu convertir-lo en "una eina més activa en l'emancipació i la participació juvenil per contribuir a la integració, la cohesió social i la construcció d'identitat i ciutadania i, en aquest aspecte, les beques poden ser encara més una eina a potenciar per incentivar la inserció professional de qualitat".

Les Beques Carnet Jove formen part del Programa "Connecta't", a través del qual es duen a terme d'altres iniciatives que contribueixen a la inserció professional de les persones joves com són el Jurat Carnet Jove del Sitges - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya i el Càsting Carnet Jove. Així mateix, el Carnet Jove ofereix uns 8.000 avantatges en formació, cultura, salut o mobilitat internacional a uns 530.000 titulars d'entre 12 i 30 anys.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11414 {"title":"El conseller Campuzano es reuneix amb els beneficiaris de les beques Carnet Jove 2022","published_date":"2023-06-21","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/8336f21e-c5a2-4c44-89f0-55a1d6a76d04.webp","id":"11414"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-06-21/11414-conseller-campuzano-reuneix-beneficiaris-beques-carnet-jove-2022 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.