Els estudiants podran consultar les notes de les proves PAU aquesta mateixa tarda

Imagen del artículo Els estudiants podran consultar les notes de les proves PAU aquesta mateixa tarda

L'estudiantat que es va presentar a la convocatòria ordinària de les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) podrà consultar aquesta mateixa tarda, a partir de les 18 hores aproximadament, les qualificacions obtingudes. Els resultats estaran disponibles en aquesta adreça directa especialment habilitada del Portal d'accés a la universitat per evitar possibles col·lapses a causa de l'elevat nombre de connexions simultànies. En el moment de la consulta dels resultats, els estudiants podran descarregar-se el document personal acreditatiu de les seves qualificacions dotat amb un codi segur de verificació.

L'Oficina d'Accés a la Universitat ha pogut avançar la data màxima fixada per a la publicació dels resultats, que inicialment estava fixada per demà 22 de juny. En els propers dies es coneixeran els resultats globals de les proves PAU i els alumnes que rebran una distinció del Govern de la Generalitat de Catalunya per haver obtingut una qualificació a les PAU superior o igual a 9 punts en la fase general.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11412 {"title":"Els estudiants podran consultar les notes de les proves PAU aquesta mateixa tarda","published_date":"2023-06-21","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/cd59c1d1-d12e-4afb-94b6-e6e8af120292.webp","id":"11412"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-06-21/11412-estudiants-podran-consultar-notes-proves-pau-aquesta-mateixa-tarda https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.