Territori licita les obres d'adaptació de l'estació de l'L4 de Ciutadella - Vila Olímpica

Imagen del artículo Territori licita les obres d'adaptació de l'estació de l'L4 de Ciutadella - Vila Olímpica


  1. S'instal·laran tres ascensors i s'elevaran les andanes per a millorar l'accessibilitat


  1. L'obra té un import de licitació de 6,5 MEUR i un termini d'execució de 19 mesos

El Departament de Territori ha licitat les obres de millora de l'accessibilitat a l'estació de l'L4 de metro de Ciutadella - Vila Olímpica, a Barcelona, per un import de 6,5 MEUR. Els treballs comportaran l'adaptació de la instal·lació a persones amb mobilitat reduïda, amb un termini d'execució previst de 19 mesos. Aquesta actuació compta amb finançament de la UE mitjançant els fons Next Generation.


L'4 té una longitud de 16,5 quilòmetres i compta amb 22 estacions, entre la Pau i Trinitat Nova. L'estació Ciutadella - Vila Olímpica, construïda als anys 70, registra anualment prop de 5 milions de persones usuàries. Compta amb un accés des del carrer, a la cruïlla del carrer de Ramon Trias Fargas amb l'Avinguda d'Icària.


Les obres consistiran principalment en la instal·lació de tres ascensors per a connectar el nivell carrer fins a cadascuna de les dues andanes; un des del carrer fins al vestíbul i dos per a comunicar el vestíbul amb cada andana. Per a accedir als ascensors des del vestíbul, es construirà una passarel·la per sobre de les vies.


Així mateix, es millorarà l'accés als trens amb el recrescut de les andanes, per ajustar-ne l'altura a la dels combois.D'altra banda, s'implantarà un itinerari amb paviment podotàctil diferenciat a tota l'estació per a facilitar els recorreguts de les persones amb discapacitat visual.


Actualment, estan adaptades 152 de les 163 estacions en servei a la xarxa de metro de l'àrea de Barcelona, una xifra que suposa un 93% del total.

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11403 {"title":"Territori licita les obres d'adaptació de l'estació de l'L4 de Ciutadella - Vila Olímpica","published_date":"2023-06-21","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/7523a14c-f7f1-4c58-b41d-75dd6f3d217a.webp","id":"11403"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-06-21/11403-territori-licita-obres-adaptacio-estacio-l4-ciutadella-vila-olimpica https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.