Pagaments sense límit amb Bizum i altres novetats a la seu electrònica

21/06/2023

L'Agència Tributària de Catalunya (ATC) ha millorat el canal de pagament a través de Bizum i, a partir d'ara, ja s'hi poden fer els pagaments de deutes i liquidacions sense límit d'import.

La implantació del pagament amb Bizum el 2021 va permetre a l'Agència ampliar els canals de pagament disponibles i la va convertir en una de les primeres administracions de l'Estat a implantar el pagament mitjançant aquesta plataforma, amb l'objectiu de facilitar el compliment de les obligacions tributàries a la ciutadania, evitant desplaçaments i estalviant temps en els tràmits.

Implementació d'altres millores

L'Agència també ha implementat altres millores a la seu electrònica, que ja es troben a disposició de la ciutadania. Són les següents:

- S'ha actualitzat el simulador d'ajornaments i fraccionaments per adequar-lo a la Instrucció 4/2022, del director de l'Agència Tributària de Catalunya, sobre la tramitació i resolució de les sol·licituds d'ajornament i fraccionament del pagament en període voluntari i en període executiu quan siguin competència de l'ATC.

- S'ha adaptat el formulari de subscripció de notificacions electròniques al format responsiu per facilitar-hi l'accés i la visualització correcta des dels dispositius mòbils.

- La implantació de noves funcionalitats i millores en la tramitació en línia i en la interacció amb les persones usuàries respon a l'objectiu clau de l'Agència de facilitar, amb la innovació tecnològica constant i la implementació de serveis de qualitat, el compliment de les obligacions tributàries dels contribuents i l'exercici dels seus drets, amb totes les garanties de seguretat jurídica. Alhora, aquestes actuacions permeten la reducció de tràmits i gestions presencials i, per tant, estalvien temps i diners a la ciutadania.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11401 {"title":"Pagaments sense límit amb Bizum i altres novetats a la seu electrònica","published_date":"2023-06-21","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"11401"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-06-21/11401-pagaments-sense-limit-bizum-altres-novetats-seu-electronica https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.