Ferrocarrils oferirà servei ininterromput les nits de les festes majors de Sant Cugat, Rubí i Terrassa

Els trens de la línia S1 (Terrassa) circularan durant quatre nits consecutives del 28 al juny a l'1 de juliolL'objectiu és donar resposta al previsible augment de la demanda i afavorir la mobilitat durant les festes majors

Imagen del artículo Ferrocarrils oferirà servei ininterromput les nits de les festes majors de Sant Cugat, Rubí i Terrassa


Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) oferirà servei ininterromput durant les quatre nits principals de les Festes Majors de Sant Cugat, Rubí i Terrassa, és a dir, les nits del 28 de juny a l'1 de juliol.

Amb aquesta mesura, la companyia vol donar resposta al previsible augment de la demanda i afavorir la mobilitat de les persones que vulguin assistir a alguns dels actes nocturns programats durant les festes majors d'aquestes tres ciutats del Vallès Occidental.

El reforç de trens es farà a la línia S1 (Terrassa) i consistirà en una freqüència de pas d'un tren per hora i sentit, al llarg de tota la nit, durant quatre nits consecutives. Els trens nocturns donaran servei a totes les estacions de la línia S1, entre Terrassa Nacions Unides i Pl. Catalunya.

Els horaris d'aquest reforç de servei es poden consultar al web de Ferrocarrils www.fgc.cat i a l'aplicació per a mòbils de la companyia. De la mateixa manera, les persones usuàries podran seguir la informació actualitzada del servei a través del perfil de Twitter @FGC.


Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11398 {"title":"Ferrocarrils oferirà servei ininterromput les nits de les festes majors de Sant Cugat, Rubí i Terrassa","published_date":"2023-06-21","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/16535a33-4cea-4600-9cb7-2ce5a471275e.webp","id":"11398"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-06-21/11398-ferrocarrils-oferira-servei-ininterromput-nits-festes-majors-sant-cugat-rubi-terrassa https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.