Nota informativa del Tribunal Qualificador, relativa al tipus de calculadora que es pot fer servir en la tercera prova del procés selectiu del cos superior d'inspectors tributaris

20/06/2023

S'ha publicat a la seu electrònica de l'Agència Tributària de Catalunya, a l'apartat corresponent a la convocatòria ATC02, la Nota informativa del Tribunal Qualificador, de 13 de juny de 2023, relativa al tipus de calculadora que es pot fer servir en la tercera prova (supòsits pràctics) del procés selectiu per proveir 20 places del cos superior d'inspectors tributaris de la Generalitat de Catalunya (grup A, subgrup A1) (núm. de registre de la convocatòria ATC02).

En relació amb la tercera prova, establerta a la base 7.1.1.3 de la convocatòria, s'informa del següent:

a) Per realitzar la prova, les persones aspirants hauran de portar una calculadora científica no programable, sent responsabilitat seva que compleixi aquestes característiques. A títol orientatiu, en altres processos selectius s'han utilitzat models com CITIZEN SR270X, Casio fx-85SPX II Iberia i Casio fx-82SPX II Iberia.

b) El dia de la prova la persona aspirant haurà de fer constar el model de calculadora que utilitzarà en l'examen.

La realització de la tercera prova està prevista per l'octubre-novembre del 2023.

Ficheros adjuntos

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11379 {"title":"Nota informativa del Tribunal Qualificador, relativa al tipus de calculadora que es pot fer servir en la tercera prova del procés selectiu del cos superior d'inspectors tributaris","published_date":"2023-06-20","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"11379"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-06-20/11379-nota-informativa-tribunal-qualificador-relativa-tipus-calculadora-pot-fer-servir-tercera-prova-proces-selectiu-cos-superior-inspectors-tributaris https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.