Les obres de millora de la T-701 entre Cornudella de Montsant i Prades acabaran aquest juliol

El delegat del Govern, Àngel Xifré, i el director dels serveis territorials de Territori, Xavi Villacampa, han visitat aquest matí les actuacions que s'hi estan duent a terme

Imagen del artículo Les obres de millora de la T-701 entre Cornudella de Montsant i Prades acabaran aquest juliol

Les obres de millora de la T-701 entre Cornudella de Montsant i Prades acabaran aquest mes de juliol, després que els treballs de millora ja encarin la recta final.

El delegat del Govern a Tarragona, Àngel Xifré, i el director dels serveis territorials de Territori, Xavi Villacampa, han visitat aquest matí les actuacions que s'hi estan fent, que consisteixen en la conversió de les cunetes actuals, que són de terra, en trepitjables, en el tram de la T-701 comprès entre el punt quilomètric 0+000 i el 7+820, dins els termes municipals de Cornudella de Montsant i Prades, a les comarques de Priorat i Baix Camp. A més, també es preveu el reforç i millora del ferm de la carretera, en el tram indicat, així com petits condicionaments en la travessera urbana de Prades.

Xifré ha explicat que aquesta actuació "s'emmarca en el programa de conservació de ferms que està duent a terme el Govern, per tal de millorar la xarxa viària catalana" i ha remarcat que aquesta obra ha estat molt agraïda al territori perquè "feia més de deu anys que s'esperava".

A la visita d'aquest matí, també hi ha assistit la primera tinenta d'alcalde de Prades, Lídia Bargas, i la regidora d'Urbanisme, Teresa M. Bonet.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11376 {"title":"Les obres de millora de la T-701 entre Cornudella de Montsant i Prades acabaran aquest juliol","published_date":"2023-06-20","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/45fba3b5-d3e2-4b62-b3ad-f6202379335d.webp","id":"11376"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-06-20/11376-obres-millora-701-cornudella-montsant-prades-acabaran-juliol https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.