Triquell i Els Catarres obren el ClotildeFest 2023

Imagen del artículo Triquell i Els Catarres obren el ClotildeFest 2023

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Després dels cicles Ender30ck i Sonora, el Jardí de Palau Robert acull la cinquena edició del ClotildeFest, un seguit d'actuacions amb el bo i millor del pop-rock del país, amb noms proposats per les emissores de ràdio Flaixbac, Europa FM, Els40 Catalunya i RAC105, i la col·laboració de l'Agència Catalana de la Joventut (Carnet Jove) i Estrella Damm.

Els concerts tindran lloc els dies 21 (Triquell i els Catarres, proposats per Flaixbac) i 28 de juny (Roger Padrós, Edu Esteve i DJ Bulma Beat, proposats per Europa FM) i els dies 5 (Figa Flawas i The Tyets, proposats per Els40 Catalunya) i 12 de juliol (Mariona Escoda i Porto Bello, proposats per RAC105); tots ells, a les 20:30h

Triquell i Els Catarres, per començar

Cesc Triquell va comprar-se el seu primer dispositiu MP4 als onze anys per a escoltar-hi recopilatoris -les antigues playlists- eclèctics que ell mateix preparava. Per les seves orelles hi passaven personatges sarcàstics, crus i amb una personalitat singular com Alex Turner, Amy Winehouse o Love of Lesbian. Gràcies a aquestes ànimes lliures, Triquell va entendre la música com a tasca artesanal, no com a entreteniment banal... Uns anys i molts aprenentatges més tard, apareix al programa televisiu Eufòria, on és el segon artista més votat, i enregistra el seu primer disc, "Entre fluids".

Pel que fa als Catarres, no necessiten presentació: són el trio més conegut de pop-folk en català. Amb les seves cançons ultralluminoses, optimistes i ballables, la Roser, en Joan i l'Eric han estat precursors i han obert un camí sense el qual no es pot entendre l'eclosió, la qualitat i l'èxit de la música pop actual en català. Després de 10 anys, segueixen omplint sales i emocionant-nos amb les seves cançons.

Tots els concerts són gratuïts, però cal disposar d'entrada, que es pot aconseguir mitjançant el Carnet Jove o bé seguint les indicacions de cada emissora.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11374 {"title":"Triquell i Els Catarres obren el ClotildeFest 2023","published_date":"2023-06-20","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/d5ac1f8e-8fe1-4cb0-b03c-a523146bcef4.webp","id":"11374"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-06-20/11374-triquell-catarres-obren-clotildefest-2023 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.