Els Mossos d'Esquadra detenen un home amb mig quilogram de cocaïna a Esplugues de Llobregat

Imagen del artículo Els Mossos d'Esquadra detenen un home amb mig quilogram de cocaïna a Esplugues de Llobregat

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

L'arrestat tenia la droga al maleter del vehicle, sota un sofisticat sistema d'emmagatzematge i ocultació fet a mida amb material de ferro i amb el suport d'un gat hidràulic

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra, de la Unitat d'Investigació de la comissaria d'Esplugues de Llobregat van detenir un home de 24 anys el 14 de juny d'enguany, per la seva presumpta autoria en un delicte contra la salut pública.

Els fets es van produir quan els agents van detectar una possible activitat de compravenda de substàncies estupefaents a l'interior d'un aparcament soterrat a Esplugues de Llobregat.

Els agents van observar com un home que havia accedit a l'aparcament, es va dirigir a la segona planta i va manipular el maleter d'un cotxe. Poca estona després, va sortir de l'aparcament conduint un segon vehicle.

Un cop a l'exterior, els agents van interceptar a l'home i van escorcollar el vehicle. Els agents van trobar 29 embolcalls distribuïts en tres petits pots de plàstic, amb un pes aproximat cada un d'un gram de cocaïna i preparats per a la seva venda.

Posteriorment, els agents es van dirigir al primer vehicle, el van escorcollar i van localitzar mig quilogram de cocaïna al maleter. També hi havia mig quilogram de substància de tall per barrejar amb la droga, una balança de precisió, telèfons mòbils i altres elements que estava fent servir per a l'elaboració i distribució de droga.

La droga es trobava amagada sota un sofisticat sistema d'emmagatzematge i ocultació fet a mida amb material de ferro i amb el suport d'un gat hidràulic.

El jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Esplugues va autoritzar, a petició de la Unitat d'Investigació de la comissaria d'Esplugues, una entrada i escorcoll al domicili del detingut. Com a resultat, els agents van localitzar una pistola tipus revòlver d'aire comprimit i 600 euros en efectiu.

El detingut va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Esplugues de Llobregat.



Àrea de Comunicació

Sant Feliu de Llobregat, 17 de juny de 2023


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11351 {"title":"Els Mossos d'Esquadra detenen un home amb mig quilogram de cocaïna a Esplugues de Llobregat","published_date":"2023-06-17","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/270780b7-6ef6-470e-8c1c-032c009108b7.webp","id":"11351"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-06-17/11351-mossos-esquadra-detenen-home-mig-quilogram-cocaina-esplugues-llobregat https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.