Consellera Simó: "El nom de Rosa Sensat va lligat a la voluntat de renovació pedagògica i al compromís amb la formació contínua dels mestres"

La titular d'Educació ha participat a la presentació de l'Any Rosa Sensat, on n'ha fet la cloenda

Imagen del artículo Consellera Simó: El nom de Rosa Sensat va lligat a la voluntat de renovació pedagògica i al compromís amb la formació contínua dels mestres


La consellera d'Educació, Anna Simó i Castelló, ha destacat la figura innovadora de la mestra Rosa Sensat, així com la tasca de l'Associació de Mestres Rosa Sensat en la formació dels mestres i en la capacitació docent. Ha estat durant la presentació de l'Any Rosa Sensat, coincidint amb el 150è aniversari del naixement de la pedagoga i mestra.


Simó ha posat en valor el llegat de Rosa Sensat: "A casa nostra el seu nom sempre ha anat lligat a la voluntat de renovació pedagògica i al compromís amb la formació contínua dels mestres. Amb les escoles d'estiu que s'organitzen sota el seu nom i que representen la il·lusió per aprendre i el compromís dels docents per ser cada dia millors".


En el mateix sentit, la consellera ha afirmat que "com a Departament d'Educació, és la nostra responsabilitat i la nostra voluntat establir les millors condicions possibles per a la capacitació, l'exercici i la implicació docent".


La titular d'Educació ha destacat que "recollim el llegat de Rosa Sensat i el seu esperit renovador, per tal que aquest Any que li dediquem ens ajudi a conèixer i a donar a conèixer la seva obra i el seu pensament i ens acompanyi en la nostra tasca conjunta per fer un sistema educatiu català cada dia millor".


150è aniversari Rosa Sensat


Durant l'acte d'aquesta tarda s'han presentat els principals esdeveniments que tindran lloc durant l'Any Rosa Sensat, coincidint amb el 150è aniversari del naixement de la mestra i pedagoga catalana. Algunes de les accions que es duran a terme per commemorar l'efemèride són una exposició itinerant, conferències, una ruta urbana per Barcelona i un Laboratori-taller de natura itinerant, entre d'altres.


En la presentació de l'Any Rosa Sensat hi ha intervingut la presidenta de la Comissió Executiva de l'Associació de Mestres Rosa Sensat, Mar Hurtado, que ha exposat els principals esdeveniments que tindran lloc durant l'any Sensat. A continuació, s'ha celebrat la conferència "Recorregut visual per la vida de Rosa Sensat i Vilà", a càrrec del mestre, doctor en Pedagogia i director de Perspectiva, David Pujol, i una taula rodona.



16 de juny de 2023

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11348 {"title":"Consellera Simó: \"El nom de Rosa Sensat va lligat a la voluntat de renovació pedagògica i al compromís amb la formació contínua dels mestres\"","published_date":"2023-06-16","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/fe917150-dbfa-4820-9db2-416e3219e3cb.webp","id":"11348"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-06-16/11348-consellera-simo-nom-rosa-sensat-va-lligat-voluntat-renovacio-pedagogica-compromis-formacio-continua-mestres https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.