Es presenta la línia 2023 d'Ajuts Nuclis d'R+D Green en economia circular en l'àmbit dels residus

L'Agència de Residus de Catalunya, en col·laboració amb ACCIÓ, ha presentat a la Biblioteca pública Jaume Fuster de Barcelona els aspectes generals de la línia d'ajuts Nuclis d'R+D Green en economia circular en l'àmbit dels residus. Les ajudes van dirigides a la realització d'activitats de recerca industrial i desenvolupament experimental dutes a terme per empreses, de forma individual o en cooperació amb altres empreses.

Es tracta de la sisena edició anual consecutiva d'aquesta línia d'ajuts, que sorgeix d'un acord de col·laboració entre ARC i ACCIÓ, on els primers aporten la dotació econòmica i els segons, la gestió de la línia. Al 2023, hi ha prevista una dotació 1,2 milions d'euros, que poden ser ampliables.

Els projectes d'R+D de la convocatòria d'enguany han d'estar relacionats amb la prevenció, la reducció de la generació i la gestió correcta dels residus i que comportin nous processos o la millora tecnològica dels ja existents.

En cas d'un projecte en cooperació internacional en aquesta convocatòria 2023, aquest soci internacional haurà de tenir un establiment operatiu en un dels territoris elegibles següents: Alemanya, Dinamarca, Països Baixos, Regne Unit, França, Itàlia, Bèlgica, Israel, Brasil, Índia, Singapur, Japó, Corea del Sud, Austràlia, províncies d'Alberta i Quebec (Canadà), Estats de Califòrnia, Nova York, Massachusetts (Estats Units) i les municipalitats amb categoria provincial de Pequín i Shanghai, així com la regió administrativa especial de Hong Kong (Xina).

En aquests moments s'està finalitzant els darrers detalls de redacció de les bases, que es preveu que seran publicades en els propers mesos.

"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11328 {"title":"Es presenta la línia 2023 d'Ajuts Nuclis d'R+D Green en economia circular en l'àmbit dels residus","published_date":"2023-06-16","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"11328"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-06-16/11328-presenta-linia-2023-ajuts-nuclis-r-green-economia-circular-ambit-residus https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.