Obert el termini per adherir-se a la campanya d'ajuts de 100€ per a material escolar

Imagen del artículo Obert el termini per adherir-se a la campanya d'ajuts de 100€ per a material escolar

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

Els establiments interessats poden sol·licitar l'adhesió fins el 31.10.23 a través de la plataforma valescolar.cat

La Generalitat ha obert el termini per sol·licitar l'adhesió de la campanya val escolar de 100€ per a nens i nenes d'educació primària. Els establiments comercials  interessats a participar-hi poden sol·licitar l'adhesió a través de la plataforma de la campanya valescolar.cat. fins el proper 31 d'octubre de 2023.

Les famílies de mig milió de nens i nenes podran beneficiar-se dvals de descompte a bescanviar per llibres, diccionaris, papereria, elements d'escriptura, calculadores, motxilles i jocs educatius.

Adhesió a la campanya Val Escolar

L'adhesió a la campanya és voluntària i s'ha de formalitzar a través de la plataforma digital de gestió valescolar.cat.

Els establiments de venda de material escolar interessats han de comptar amb establiment físic a Catalunya i estar donats d'alta en el cens de l'impost sobre Activitats Econòmiques (IAE) en els epígrafs següents:

  • 619.1 - Comerç a l'engròs de joguines i articles d'esport. 
  • 619.5 - Comerç a l'engròs d'articles de papereria i escriptori, articles de dibuix i belles arts. 
  • 619.6 - Comerç a l'engròs de llibres, periòdics i revistes. 
  • 659.4 - Comerç al detall de llibres, periòdics, articles de papereria i escriptori i articles de dibuix i belles arts. 
  • 659.6 - Comerç al detall de joguines, articles d'esport; roba, calçat i complements esportius, armes, municions i articles de pirotècnia. 
  • 661.1 - Comerç al detall en grans magatzems. 
  • 661.2 - Comerç al detall en hipermercats. 
  • 661.3 - Comerç al detall en magatzems populars. 
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11316 {"title":"Obert el termini per adherir-se a la campanya d'ajuts de 100€ per a material escolar","published_date":"2023-06-15","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/banner-val-escolar.jpg_1122827076.webp","id":"11316"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-06-15/11316-obert-termini-adherir-se-campanya-ajuts-100-material-escolar https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.