L'empresa alemanya BIKE24 inverteix 10 milions d'euros per obrir un centre logístic robotitzat a Lliçà d'Amunt, on crearà 50 llocs de treball

Imagen del artículo L'empresa alemanya BIKE24 inverteix 10 milions d'euros per obrir un centre logístic robotitzat a Lliçà d'Amunt, on crearà 50 llocs de treball

Estas imágenes pertenecen a govern.cat

  1. La companyia ha triat Catalunya per ubicar la seva primera plataforma de distribució fora d'Alemanya, que consisteix en un magatzem altament robotitzat amb 10.000 m2 d'instal·lacions
  2. Per establir-se a Catalunya l'empresa ha comptat amb el suport del Govern a través d'ACCIÓ
  3. Amb un volum de vendes de 262 milions d'euros l'any passat, BIKE24 és una de les principals plataformes de comerç electrònic de bicicletes
  4. El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, ha inaugurat les instal·lacions de la companyia aquest dijous juntament amb el CEO de la companyia, Andrés Martin-Birner
  5. L'empresa alemanya BIKE24 ha inaugurat un nou centre logístic a Lliçà d'Amunt (Vallès Oriental), en el qual ha invertit 10 milions d'euros i on crearà 50 nous llocs de treball. La companyia ha triat Catalunya per a dur a terme la seva primera expansió d'instal·lacions fora d'Alemanya, a través d'una nova plataforma de distribució, de 10.000 m2 i altament robotitzada, que pretén convertir-se en el seu centre de referència del sud d'Europa.

    El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, i el CEO de la companyia alemanya, Andrés Martin-Birner, han inaugurat les instal·lacions del nou centre aquest dijous. Per aquest projecte, l'empresa ha comptat amb el suport d'ACCIÓ -l'agència per a la competitivitat de l'empresa del Departament d'Empresa i Treball-.

    Durant l'acte, el conseller Torrent ha destacat que "el projecte de Bike24 incorpora innovació i tecnologia disruptiva, és una inversió estratègica i a més té vocació de sostenibilitat, ja que és una empresa neutra des del punt de vista climàtic i perquè contribueix a la nova mobilitat". "A més, es tracta d'un projecte tractor amb un gran potencial de creixement, que té l'objectiu de crear fins a 50 llocs de treball d'alta qualitat", ha subratllat Torrent. "La voluntat del Govern és ajudar el teixit empresarial present a Catalunya a expandir-se perquè continuïn creixent tots aquests projectes generadors de riquesa i llocs de treball de qualitat arreu del territori", ha destacat el titular d'Empresa i Treball.

    Per la seva banda, el CEO de la companyia ha assegurat que "BIKE24 no és només una plataforma de comerç electrònic de productes de l'àmbit del ciclisme i els esports a l'aire lliure, sinó que es tracta d'una empresa que contribueix de manera rellevant a la revolució de la mobilitat verda".

    BIKE24 és una plataforma d'e-commerce de components, peces i accessoris per al ciclisme, així com de bicicletes tradicionals i elèctriques. També ofereix equipaments per a altres disciplines com la natació, el running, el triatló o els esports a l'aire lliure.

    Després d'un any i mig d'obres, el nou centre ja està totalment operatiu amb una vintena de treballadors, que preveu ampliar fins arribar als 50 durant el pròxim any. A banda d'una àrea d'emmagatzematge clàssica, el magatzem utilitza una estratègia innovadora altament automatitzada, amb 50 robots que duen terme el procés d'emmagatzematge i recollida, augmentant així l'eficiència del centre.

    L'empresa alemanya cobreix des de Catalunya la demanda dels mercats del sud d'Europa (Portugal, Itàlia, França i la resta de l'Estat). A més, la companyia preveu donar servei pròximament des d'aquest centre a altres països, com ara Holanda, Bèlgica i Luxemburg. Quan la planta estigui totalment automatitzada tindrà capacitat per a enviar 18.000 paquets setmanals. A banda de les instal·lacions de Lliçà d'Amunt, la companyia compta amb una oficina comercial a Barcelona que té una desena de treballadors.

    BIKE24 va fundar-se l'any 2002 a Dresden, Alemanya, i compta amb 550 empleats. El 2022 l'empresa va assolir un volum de vendes 262 milions d'euros en total, un 5% en comparació amb l'any anterior.

    Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

    Twitter @accio_cat | Twitter @empresacat | Twitter @treballcat

    1. Facebook @acciocat
    2. Linkedin ACCIÓ
    3. Youtube ACCIÓ


"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11313 {"title":"L'empresa alemanya BIKE24 inverteix 10 milions d'euros per obrir un centre logístic robotitzat a Lliçà d'Amunt, on crearà 50 llocs de treball","published_date":"2023-06-15","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/uploads\/images\/c5074418-265a-43fd-89dc-9904653aa0dc.webp","id":"11313"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-06-15/11313-empresa-alemanya-bike24-inverteix-10-milions-euros-obrir-centre-logistic-robotitzat-llica-amunt-creara-50-llocs-treball https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.