Comencen les obres de reparació del ferm a la travessera d'Arbúcies, Carretera Gi-550 i Gi-543 en el tram urbà

El Departament de Territori inicia els treballs, que compta amb un pressupost de 76.000€

  1. L'obra té un termini d'execució previst de 4 dies

Adjuntem croquis del tram d'actuació:

Imagen del artículo Comencen les obres de reparació del ferm a la travessera d'Arbúcies, Carretera Gi-550 i Gi-543 en el tram urbà

El Departament de Territori dins del seu contracte "Execució d'operacions de conservació de ferms als trams de carretera adscrits lots 4 àmbit de Girona, Vidreres i Bianya (PTOP-2018-938) dotat amb 23,5M€ per al manteniment de la xarxa de carreteres de la Generalitat de Catalunya a la Demarcació de Girona iniciarà el proper dilluns 19 de juny del 2023 els treballs de manteniment i reparació de la carretera Gi-550 i GI-543 dins del tram urbà d'Arbúcies".

Aquests treballs es realitzaran en els dos quilòmetres de la travessera urbana.

En concret, les obres consistiran en la "reparació de les zones en que el ferm està malmès o hi ha flonjalls i consistiran en el fresat (retirada del ferm bituminós en mal estat) i la reposició amb una nova capa de mescla bituminosa en calent". Posteriorment es reposarà la senyalització horitzontal dels trams de via afectats.

La circulació de trànsit a la via quedarà afectat per talls intermitents del carril en el que s'estigui realitzant les reparacions del ferm. En tot moment es podrà seguir circulant per la via amb una afecció mínima amb talls de 5 a 10 minuts per el tall d'un carril de circulació en horari diürn de 8 del matí a 7 de la tarda.

Està previst que les obres durin 4 dies i estiguin totalment acabades el proper dijous 22/06/2023.



"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
11312 {"title":"Comencen les obres de reparació del ferm a la travessera d'Arbúcies, Carretera Gi-550 i Gi-543 en el tram urbà","published_date":"2023-06-15","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"press_release","category_text":"Notas de prensa","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"11312"} catalunya https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/press_release/2023-06-15/11312-comencen-obres-reparacio-ferm-travessera-arbucies-carretera-gi-550-gi-543-tram-urba https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.